Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moruusek17

pytanie

Polecane posty

Gość moruusek17

czy tabletki+ prezerwatywa to przesada?

Gość sunivia_
a jak sądzisz ...jezeli biorac tabletki i tak zabezpieczasz sie prezerwatywa .. to moze bez sensu jest wydawanie kasy na jedno i drugie :)...ja biore tylko tabletki i zdecydowanie mi wystarczają :)

Gość moruusek17
ja zawsze zaopatrzalam sie w tabsy a moj narzeczony kupowal prezerwatywy i tak juz zostalo ale czy jest sens brac to i to ?czy tylko tabsy?a czy microgynon jest odpowiedni?ja bralam i bylo ok ale..hmm rozne opinie na ten temat

Gość sunivia_
na temat tych tabletek sie nie moge wypowiedziec ..ja stosuje yasminelle i jestem zadowolona:) wydaje mi sie ze tabletki wystarcza..chyba,ze nie jestes pewna swoich tabletek ..lub partnera ;) bo z ciaza zawsze trzeba sie liczyc :) ...100% antykoncepcji to abstynencja ;)

Gość moruusek17
partner jest staly wiec mysle ze moge byc pewna :) a z tabletkami tez ok tylko inni twierdza ze to gowno bo wysoki poziom hormonow

micro wcale nie ma tak duzo tych hormonow juz nie dramatyzujmy... a moze dla Twojego organizmu takie tabletki są akurat dobre? moja znajoma brała te super lekkie yasminelle i wywaliło jej żylaki oraz mdłości takie że żygała pod siebie, teraz bierze rigevidion (identyczny skład jak micro 21) i czuje sie świetnie, w ogole nie odczuwa, że coś łyka

Gość sunivia_
moniak--- ja yasminelle nikomu nie polecam ..napisałam ze dla mnie sa ok :) ... jak wiadomo kazda z nas jest inna ;)

Gość moruusek17
ja tez w zasadzie nie odczuwam ze biore bo zadnych skutkow ubocznych negatywnych nie mam a i chcialam zapytac skad masz tak dobre obeznanie bo czesto odpowiadasz na moje tematy

Gość moruusek17
to wczesniej bylo do ----moniak

sunivia- sory, nie mowilam o Tobie, nawet nie przeczytałam, że mowiłas cos o yasminelle ;) morusek- etam obeznanie... biore tabletki juz jakis czas, w różnych sytuacjach byłam, często gadałam z ginem na ten temat to troche wiem. a o micro 21 wiem tyle że różni sie o 0,01 od mojego mercilonu i jakos o mercilonie nikt nie krzyczy, że ma hormonow co niemiara

Gość moruusek17
pomoglas mi juz w wielu spr ale czesto zmieniam nick i dlatego nie wiesz ale serdeczne dzieki :) :)