kasia433 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 skonczylam brac druga paczke novynette i od poniedzialku mam 7 dniowo przerwe. tabletki bralam regularnie z tym ze w srode zaczolam brac antybiotyk ostatni stosunek byl w niedziele.czy ten antybiotyk mogl spowodowac ze nie pojawia sie okres??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 A stosunek był z zabezpieczeniem? Jakie tabletki jaki antybiotyk. Okres ma jeszcze czas możesz dostać okres w ostatni dzień przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia433 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 bez zabiezpieczenia ale bralaem drugie opakowanie tabletek novynette a antybiotyk to cirrus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Przecież to nie jest antybiotyk!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia433 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 a czy jest mozliwe ze jestem w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Od czego? Przecież się zabezpieczasz tabletkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia433 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 jestem bardzo przewrazliwiona na tym punkcie dzikeki za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 To używaj jeszcze prezerwatyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach