Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jankesa

KOMPENDIUM WIEDZY O KOBIETACH

Polecane posty

podrap sie po zoledziu zaraz po spuszczeniu jakie to przyjemne bedzie no ale jak tego sam nie wiesz to chyba na ciebie najwyzsza pora aa i nie zapomnij zabkow umyc ... 🖐️ :D

no to obowiązkowo , a tak wogóle , to kwiatów od zadowolonych uzytkowniczek patentu nie dostałam . jedna taka :D zgarneła całą chwałę . a ja , to co 😭

ale my musimy ich uświadomic najpierw . i szkoda ,że nas tak mało . byłoby to ciekawe doswiadczenie . ba _ nawet ankieta \"co kobiety lubią , a czego nie\"

Gość mydelko Fa
a ja w sumie jeszcze nieiwme co lubie :( powiedzcie co jest fajne a co nie :) pytam powaznie i tylko z ciekawosci

sex jest fajny .,nie jest fajne spełnianie cudzych fantazji🌼 (no chyba ,że pokrywają sie z twoimi)

sex jest fajny .,nie jest fajne spełnianie cudzych fantazji🌼 (no chyba ,że pokrywają sie z twoimi)

Tak sobie siedzę...czytam...zastanawiam się... Fajnie, że powstał taki temat ale zaintrygowała mnie pewna sprawa. Jaką zasługę ma jankesa w rozpowszechnianiu tej okropnej, zabójczej techniki bezdechowej? Bo o to chodziło, prawda? Czy to przez jankesę?

Dobra, niech będzie, że działa. Na szczęście się na tym nie znam. Napiszcie coś jeszcze bo jak na razie to... fajne ale chyba to nie wszystko, co?