Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuleczka

Proszę o wsparcie!

Polecane posty

Gość Kuleczka

W niedzielę kochałam się z moim chłopakiem. Wszystko było ok dopóki nie poczułam czegoś dziwnego,powiedziałam mu, żeby przestał :( Jednak przytrzymał mnie i skończył. Po wyjęciu członka okazło się, że prezerwatywa pękła... Wszystko zostało we mnie. Poszłam na pogotowie i dostałam receptę na prostinor duo. Zażyłam ok 1,5 h po stosunku :(. Sprawdziłam w kalendarzu, to był właśnie ten dzień,boję się czy nie będę w ciąży. W tym roku zaczynam studia, mam 19 lat :( Nie wiem co robić

Gość anulina
rodzić i iść na studia jak dzidzia urośnie!

nie przejmuj sie!! postinor dziala a 1,5 godz to bardzo szybko. ja kiedys wzielam po 36 godz i wszystko skonczylo sie dobrze. wiec glowa do gory!!!!

Gość Kuleczka
Tak, zażyłam dokładnie po 12 godzinach. Przeczytałam na forum o osobach, którym tabletka nie pomogła :( I teraz się martwię. Mam nadzieję że nie słusznie

napewno nie slusznie bo mialam okazje je zazyc juz 2 razy :/ i wiem nie tylko po sobie ze sa skuteczne. naprawde nie martw sie niczym a jak ci sie okres bedzie spoznial to jest normalne. postinor moze rozregulowac cykl

Gość Kuleczka
Dziękuję, naprawdę podniosłyście mnie na duchu :( Nie mam do kogo się zwrócić.

Kuleczko nie martw się Postinor to skuteczny środek wczesnoporonny i zabija dzieci prawie stuprocentowo. Te dziewczyny, którym nie udało sie zabić dziecka Postinorem to naprawdę rzadkie przypadki.

Gość zdziwona222
nie stersuj się bo to doatkowo rozleguluje cykl wykazalas sie rozsadkeim bo sie zabezpieczylas a jak zabezpieczenie zawiodlo to wiedzialas co zrobic:) bądz spokojna

Gość gawron bez naszyjnika
Mam nadzieję, że rozstałaś się z tym chamskim typem?

Postinor nie jest środkiem wczesnoporonnym, nie dopuszcza tylko do zapłodnienia. Ostatnio gdzieś czytałam, że zawartość hormonów w nim jest tak duża, że jeśli weźmie się go za późno, to ten hormon... podtrzymuje ciążę. O ile się nie mylę, chodzi o progesteron (z podobnego powodu bierze się przecież luteinę).

Gość Kuleczka
Tam chyba jeszcze nie było dziecka ;) Wątpie żeby tak szybko. A Tobie neo-65 pewnie nigdy nic się nie przytrafiło?

Gość kinga22
jak zazyłas tabletke to powinno byc wszystko ok

Gość lililili
spokojnie:)wiem ,że latwo mi tak pisać bo sama nie jestem w takiej sytuacji,ale bylam...jeżeli zrobilaś tak jak piszesz to powinno być wszystko ok.Porozmawiaj z partnerem ,bo takie przytrzymywanie dobrze o nim nie świadczy .

Gość aaa..
tylko dziwi mnie zachowanie Twojego chłopaka:O jakoś złe mam odczucia, on w ogóle nie zważał na to co powiedziałaś!

Gość Kuleczka
Jesteśmy razem juz 2 lata :( Nigdy czegoś takiego nie zrobił

Gość ale zrobil
i byc moze nie ostatni raz...chcesz byc z facetem dla ktorego wazniejsza jest wlasna przyjemnosc niz twoje samopoczucie??