Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AlinA. Napisano Wrzesień 19, 2007 hehe, mnie też :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szarości są modne tej jesieni Napisano Wrzesień 20, 2007 Makijaż ma dumny taki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znaczy sie ta Napisano Wrzesień 20, 2007 ktora jest nad tym --> ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Wrzesień 20, 2007 Też zwróciłam na nią uwagę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 20, 2007 ;) fajna, nie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ccccccccccc Napisano Wrzesień 20, 2007 rachityczna czyli jaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bershka 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 fajna to napewno jest ta sukienka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 20, 2007 taka...zwiewna.. rachityczna w sensie pozytywnym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ccccccccccc Napisano Wrzesień 20, 2007 troche szara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 20, 2007 lubię szary :) grafitowy antracytowy gołębi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 20, 2007 tylko ma usta za blade na moje oko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myrevin dla ciebie brzydka Napisano Wrzesień 20, 2007 ? a jakie lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 21, 2007 dziś też sobie do niej powzdycham... przez chwileczkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trupi makijaż Napisano Wrzesień 21, 2007 mnie nie kręci :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 21, 2007 włosy ma ładne...i oczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach