Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość machine25

problem zwykłego facecika

Polecane posty

Gość machine25

Jak to jest mam 24 lata tańczę od 10 lat hip hop i break dance mam 172 wzrostu a na swoje lata nie wyglądam ,wszyscy mi daja 18 lub 19 a i tu pojawia się problem bo uganiają się zamna licealistki a nie studentki ,każdy mi mówi że przyniej młodo wyglądam czy to dlawas kobiet jest jakiś problem jak chłopak z twarzy na młodo wyglada nie na swój wiek

Gość machine25
na szczęście z panami nie ma tego problemu,pan Edek - sasiad uwielbia moje wygolone uda i pachym,choc i tak najbatdziej lubis spuszczać sie na moje policzki :classic_cool:

Gość skad ja to znam ...
Mam 23 lata ... a wyglądm jak śpik z gimnazjum ;/ Gdzie tylko nie póje ludzie się pytaja- jak tam w gimnazjum :( O ile kobieta byłaby szczęsliwa z takiej sytuacji - dla faceta moim zdaniem to koszmar ... nie jest traktowny powaznie, i nie wzbudza uwagekobiet - ktore wola dojrzalych mezczyzn - a przynajmniej takich ktorzy wygladaja mesko ... Jaka kobieta chciałaby być z takim "gowniarzem"... Teraz sie smuce, ale na strosc moze bede sie z tegocieszyc :P

Gość machine25
masz rację na starośc będziemy sie cieszyc z młodego wygladu

Gość skad ja to znam ...
mieszkam w suwalkach i niestety nie cieszę się sympatią miejscowej ludności, być może zresztą z powodu mojego nocnego hobby: kopuluję z samicami nietoperzy srebrzystych, gdyż wróżka powiedziała mi że tylko w ten sposób dociągnę do 40-stki :):classic_cool:

machine. bo to jest tak, ze jakies 4-5 lat temu polski rap, generalnie kultura hio hop przezyla wielki bum. zajebiscie popularna, nawet wsrod szczeniakow nie rozumiejacych skad sie to wszystko wywidzi, ze pochodzi z buntu, z przesladowania. i nawet koles tanczacy breakdance, bez wzgledu na inteligencje, sposob na zycie, plany, jest na topie, tylko dlatgeo, ze nosi szerokie spodnie. to ze szczeniary sie za toba uganiaja to jest nic. lej na to. jesli masz w swoim zyciu priorytety, sczezgolnie w wyborze partnerki to pojdziesz wlasna droga. a co to znaczy ze wyglaadz na 19 lat? nastolatki czesto wygladaja bardziej dojrzale, staro niz osoby faktycznie bedace po 20.

No to ja tez znam ten problem , mam 20 lat a daja mi....na serio...15 :/ To znaczy na szczescie mam juz dziewczyne co ma 17 lat i jej to nie przeszkadza ale o starszych nie ma mowy , choc zdarzaly sie takie na imprezach co lecialy na moj \"dzieciecy i slodki wyglad\" . Mysle ze machine 25 znajdziesz sobie na pewno kobiete ktora nie bedzie zwracac uwagi czy wygladasz mlodziej czy starzej , moja byla miala 18 lat ( wtedy tez tyle mialem) i jej nie przeszkadzalo nic :) A jak bedzieszz starszy(np. po 30sce) , to zajebiscie bedziesz mial bo wszystkie mlode i fajne laski beda sie za Toba ogladac :) Pozdrawiam

Gość machine25
hustawa masz 100% roację terz tak mam

Gość a ja mam 26 lat.
a uganiają się za mną 16 latki...

a takw ogole. moze jednak z wasza psychika jest cos nie halo. wieczne dzieciaki. zasnanowcie sie nad tym.

Gość skad ja to znam ...
Olcha może u Ciebie coś z psychika ??? To, że wyglądamy młodo nie znaczy, że mamy fsiu bzdziu w glowie ... ja jestem bardzo dojrzaly emocjonalnie ... w koncu mam te 23 lata ... a to ze wygladam jak szczeniak to inna sprawa ...