Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagraniczna

jak wyglada Polak za granica??

Polecane posty

Gość richard
pudlo !!!!!!!!!!!!!zastanow sie moze gdzie wlosy moga przeszkadzac?

Witam! przegladnelam cala dyskusje... i na poczatku dopadla mnie wscieklosc. Po chwili zobojetnienie, a w tej chwili niezrozumienie. Skad u nas Polakow tyle jadu i zawisci? Dlaczego mamy tak niskie poczucie wlasnej wartosci? Ja jestem POLKA. Co wiecej mam nadzieje, ze wygladam na Polke, choc watpie bym pasowala do stworzonej tu kreacji \'lalki\'. Pracuje na kierowniczym stanowisku w duzej miedzynarodowej firmie w zwiazku z czym spotykam wielu ludzi i jeszcze nigdy nikt nie ocenil mnie w takich kategoriach. Bylabym wiec wdzieczna za nie generalizowanie, bo naprawde sporo wartosciowych i normalnych ludzi posrod nas.

sporo wartosciowych osób jest,ok ale naprawde nie widziesz ze wiekszasc polek i polakow pasuje do stworzonego opisu? a moze nie widujesz polakow na codzien? puste pomaranczowe lale i napakowani gogusie to codziennosc rzadko gdzie widac normalniejszych polakow...

Pewnie, ze sa i tacy, ale czy ich styl determinuje to, ze sa Polakami? Mysle, ze we wszystkich narodowosciach mozemy wyodrebnic grupe, ktora reszta by sie nie chwalila.

Gość richard
babcu klozetowa ale ja uwielbiam ta jego lysinke!!!!!! i nie mam ochoty zeby to zostalo zmienione bo ktos uwaza to za zlo konieczne, i naprawde jest mu tak wygodniej bo kazdego dnia do domu przynosilby mase wiorek drzewnych :)ktore poprostu ciezko byloby wyczesac z jego cholernie gestych wlosow(okryc glowy nie znosi) i to nie zdalo egzaminu! wiec lysy jest z wygody i z wlasnego wyboru a ja to akceptuje:)