Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dobra Energia

kudłate?

Polecane posty

tylko tak pro forma powiedzialem...z tym płaceniem :D przyrżadów może i dość,ale drzwi zamknąć nie mozna,a to telefon dzwoni wnajmniej oczekiwanym momencie :o

;) ja muszę najpierw palcem kształt obrysować parę razy, potem mogę próbować zostawiać ślad na kartce, żeby z zamkniętymi oczami, to musi najpierw w pamięć się wbić głęboko, głęboko :p

co to za radocha malować z zamkniętymi oczyma :O nooo chyba że model do niczego ;)

qrcze - po prostu spróbuj ! zaknij oczy,weź olówek do ręki,trzymaj mocno i rysuj,rysuj ...rysuj :D

wiem,ale nie ja wspomnialem o abstrakcji:-p poza tym miałem na mysli,ze abstrakcja tez moze być piekna :D

w sumie, jako uczennica, nie powinnam sie wypowiadać, ale :) znawstwo sztuki jedno, a uciecha z kolorów i kształtów drugie :p

każdy mistrz liczy na to,ze uczen go prześcignie w umiejetnościach ja przynajmniej - chcialbym :classic_cool: uczeń z inicjatywa to teraz rzadkość...

Energy pośliniony chyba nie ale za to zatemperowany!!!! uffff na samą myśl mi gorąco ;) Uczeń prześcignie mistrza??? hahaha gorzej jak mistrz do niczego:D a jak jest z Tobą psorze??;)