Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka z morza słonego

Rybka zwana Wandą

Polecane posty

Gość rybka z morza słonego

czy ktoś ją ostatnio widział?

Gość rrrrrrrrr
no właśnie!!! zniknęła

Byś mi wieku nie wypominała przynajmniej... Przyganiał kocioł garnkowi. :-P Nic. Gubię się w fakturach za materiały budowlane i przypinanych do nich dowodów wpłat, a drugą ręką testuje połączenia międzyoperatorskie. :-P A wszystko zapijam Fervexem. :classic_cool:

Gość a gdzie rybko jescze bywasz
oprócz kafe ?? bywasz gdzieś

Rybko kochana ,fervexem? pomaga chociaz, masz się lepiej? Szef :P chce mnie wysłac na konferencje do Twojego miasta, mogłabym dzień wcześniej przyjechac....jakos w październiku.Przygarnełabys??

Arava - no jasne! :D :D :D Październik zapowiada mi się bardzo gościowy. :classic_cool: Przyjeżdżaj jak najbardziej. Fervex był jednorazowy, na nagły atak podstępnego wirusa. :-P Pomógł, bo atak odparto odpowiednio wcześniej. Bywam głównie w świecie realnym, droga/i pytająca/i. Tutaj, na szczęście, coraz rzadziej. To moje główna wygrana w ostatnim czasie. ;-)

Gość droga pytająca
bo myslałam ze sie błąkasz po innych forach chciałam cie podczytać a Ty w realu no brawo ,brawo albo kłamiesz ?;)

Jestem dramatycznie prawdomówna. :classic_cool: Jednak w realu mój urok jakby nieco przygasa. 😭 :-P Na pewną prośbę zarejestrowałam się kiedyś na innym forum, ale wypowiedziałam się może ze dwa razy, bo mnie system mierził. ;) Kafe rulez. :classic_cool: I to jest dopiero przerażające. :-0

Gość rybko
co Ty w tej kafe widzisz???!!!!