Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinia_85

skad sie biora toksyczni ludzie?

Polecane posty

spotkaliscie na pewno w swoim zyciu toksyczne osoby. Takie co to lubia tylko dograyzac , w rozmowie szukaja slabych punktow a potem kąsaja słowami, niekiedy w inteligentny sposob, potrafia tak czlowiekowi dopiec ze zyc sie odechciewa.najgorsze w nich jest to ze sa mile dla innych ludzi ale co jakis czas lubia walnac kogos mlotkiem w leb, tak po prostu a za chwile znow sa mile. no coz sposobem jest omijac takie osoby z daleka, ignorowac ich docinki . ale powiedzcie mi skad sie takie osoby biora? dlaczego takie sa? mam w pracy takie 2osoby i wiecie co? nieraz wydaje mi sie ze oni po prostu wyzywaja sie na innych bo im sie w zyciu nie powiodlo, albo swoje kompleksy probuja ukrywac nasmiewajac sie z innych...

Gość zostali wydaleni
z macic swoich matek podczas nieprzyjemnego procesu fizjologicznego zwanego porodem

Gość z Czarnobylu

całkiem możliwe że ich zachowanie bierze się z kompleksów ja znam kilka osób z którymi nie mogę przebywać, nie mówią niczego takiego złego do mnie ale ich sam sposób bycia i to \"ja wiem wszystko najlepiej\" odpycha mnie. normalnie m60 i w drogę ;>

@nauzykaaa odpisałaś moje uczucia :) względem dwóch pań, które kiedyś miałam wątpliwą przyjemność nazywać przyjaciółkami... zawsze naj, najlepiej wiedzą, najlepsze wybory, zawsze mają rację i ich działania są bezbłędne, a wszysto co robię ja, jest śmieszne, żałosne, nieskuteczne... ich ulubionym zajęciem było sprawianie, że czułam się gorsza i \"mała\" mam je już z głowy wolę samotność... niż żmije

Gość Waclaw 17 cm
bo zywia sie produktami z marketow.