Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karnawałowa pomyłka

czy są tu dziewczyny ze stosunkowo jasną oprawą oka w porównaniu do kol. włosów?

Polecane posty

Gość karnawałowa pomyłka

czy tylko ja jakaś taka pomyłka jestem :O moja siostra jest średnią blondynką, ma ciepłą oliwkową karnację i piękne kruczoczarne rzęsy oraz ciemne brwi. ja z natury mam kasztanowe włosy, ale farbuję na ciepły brąz bo...do mojej JASNEJ tylko ciepłej a nie bladej cery takie bardziej pasują. Do tego mam szarą oprawę oka :O, trochę to dziwne bo włosy na głowie mam sporo ciemniejsze eh. na całe moje życie spotkałam tylko jedną inną taką dziewczynę (brunetkę o oliwkowej karnacji ale jasnych dość brwiach tylko ciemnych rzęsach). Są tu takie inne fenomeny, czy tylko ja taka wybrakowana jakaś :P. ps: tylko nie radźcie mi się farbować na blond, choć mam taką urodę, nigdy już tego błędu nie popełnię.

Gość gyhuj
zrob sobie nrzesy i brwi henna. to wyglada bardzo natutalnie.

Gość karnawałowa pomyłka
robię robię, choć później są jeszcze jaśniejsze, tylko ciekawa jestem, czy są tu jeszcze takie pomyłki genetyczne.

Gość taka twoja uroda
W dzisiejszych czasch kiedy prawie wszystkie kobiety (nawet te z ciemną oprawą oczu) używają tuszów, kredek do brwi, robią henne itp. to chyba nie jest aż taki problem ;)

Gość 94rhtri
Czesc! ja mam tak: naturalne wlosy-sredni blond,oczy brazowe ale z jasna oprawa-jak to u blondynki... dlatego farbuje włosy na brąz a rzesy tuszuje:)