Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweezi

--------------------gdy on chce czasu...czy warto czekac?

Polecane posty

nieukłąda sie ostatnio jeden dzien jest dobrze nastepne dwa dni gorzej...adod słowa do słowa...p0o prostu to nasz sposob by sie ranić. Nie ma juz tego co bylo kiedys ale mimo to ja mam nadzieje i wierze ze tyo jest facet z ktorym chce byc na dobre i na złe. To on zawsze łagodzil sytuacje ostatnio role sie odwróciły...nasze problemy naprawde są błache ale jednak męczące bo pamietamy wciaz jak kiedys potrafilismy zyc jak u Pana Boga za piecem. Prosiłąm byy sie okresił czego chce moze chce odejsc? Powiedzial ze chce czasu ze ma nadzieje ze znow nabierzemy do siebe szacunku zatesknimy...ze to pomoze. Ze nei chce odejsc narazie jest w kropce powiedzial ze mnie kocha...naciskałam ze nie chce by mnei zwodzil jesli jest pewwien ze to nei to niech odejdzie nie bede sie łudzic...płakał...ale ciagle chce czasu. Nie potrafie tego zrozumiec czy to nei chodzi oto by walczyc o cos co jest jeszcze gorace i swieze? chyba juz nic z tego nei bedzie czas nauczy nas zycia osobno. Szkoa mi cholernie bo go kocham ale przeciez go nei zmusze....najgorsze jest to ze za 4 dni mielismy jechac na wakacje do ciepłych krajów. On juz nei chce...a mialam nadzieje ze tam odzyjemy...jest mi cholernie ciezko powiedzialam mu wszytsko co moglam powiedziec i poczekam nie bede sie odzywac bo on tego chyba nie chce a raczej na pewno naprawde okropna jest ta sytuacja i pewnie wiekszosc z was odwrocilaby sie na piecie...ale ja chce isc z nim przez zycie bo wiem jaki jest kochany i dobry i ze ciezko bedzie znalesc kogos innego. ostatnimi czasu chyba cos w nim pękło...może coś sie da zrobić moze to jakos bedzie...jakos na pewno tylko jak?

Gość lejzi
mysle ze powinnas mu go dac gdyby chciał odejsc odzedł by a tak nei chce podejmowac decyzji pochopnie jeszcze mu zalezy

Gość yhmmmmm
chyba warto czekac nei wiadomo jaki bedzie koniec tego wszytskiego byc moze happy end?

Gość fajniezakochany
Daj mu to co chce...nic innego Ci nie pozostało tylko czekać, bo w innym to Ty się teraz nie zakochasz :)

Czekaj, i pisz do niego najczęściej raz dziennie miłego smsa, by wiedział, że pamiętasz i czekasz, ale nie zarzucaj go wiadomościami