Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majak26

TO MOżE COSZ INNEJ BECZKI- MEBLE

Polecane posty

Gość majak26

CZEść WSZYSTKIM, WESZłAM NA TO FORUM BO CHYBA INNE NIE BARDZO PASUJą DO mojego poblemu. otóż jakis czas temu zamówilam zestaw mebli kuchennychw jednym ze szczecińskich salonów, w umowie jaka podpisałam sklep zobowiązał się ze w ciągu 6 tygodni dostarczą zakupiony towar, dzisiaj mijają juz dwa tygodnie po terminie a mebli ani widu ani słychu. Z wielkim trudem dodzwoniłam sie do salonu i wówczas sprzedawca poinformwał mnie ze nie wie kiedy będą ponieważ fabryka nie wyrabia sie z zamowieniami. to duży sklep więc liczyłam na profesjonalizm, a tu klapa. Czy w takim wypadku mogę żądać jakiegoś zadośćuczynienia za niedotrzymanie warunków umowy? czy wiecie coś na ten temat?

Gość uyyrrtyyj
bierz ta umowe i biegiem do sklepu!!!!!!!!!!!!!!! po rabat. a najlepiej zadzwon najpierw do porad konsumenckich( 0800800008) i niech ci dokladnie wszystko wytlumacza, moze jakis przepis podpowiedza na, ktory bedziesz sie mogla powolac. zycze powodzenia.nie odpuszczaj.

Gość yyrutktuik
jestem ciekawa co zalatwilas. napisz prosze jak zalatwilas sprawe i co z tego wyniklo.