Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spatulu

pora przyjmowania tabletek

Polecane posty

Gość spatulu

Zaczynam przyjmowac tabletki. Dziś zaczął mi się okres, czy mogę dziś przyjąć tabletke o 18, a od jutra brać je regularnie rano?

lepiej brać wieczorem tuż przed snem wtedy ani Cie biegunka raczej nie złapie , ani wymioty a jak weźmiesz rano to róznie może być ....... 🖐️

Gość spatulu
nie chce wieczorem, wtedy to mnie najczęściej wymioty łapią. Czy mogę zrobić tak jak napisałam?

hmmm no jak tam chcesz ale mówię Ci że lepiej wieczorem :P co do przesunięcia to nie jestem pewna, czy można tak na hurra ja bym zrobiła inaczej : dzisiaj o 18 jutro ok 15 pojutrze ok 12 popojutrze ok 9 no i potem już rano tak na wszelki wypadek wolałabym nie ryzykować takiego nagłego skrócenia ;)

Gość lepiej brac przed snem
tak jak teoria mowi w razie jakis mdlosci idziesz lulu i przesypiasz pozatym rano mozesz zapomniec czasami bo wtedy jest sie zabieganym :P

Gość spatulu
ja chce zjeść tylko gdzieś do 12, więc chyba tak zrobie ze dzis 17, potem 15 i 12.

Gość ławka
nie wiem czy tak można zrobić. moim zdaniem lepiej rano, w nocy ja spisz to juz sobie nie przypomnisz o tabletce.

osobiscie polecam wieczorne branie tabletek :)...biore juz sporo czasu i tylko raz pominełam tabletke ...ale powod był uzasadniony ;) ...dobre tez jest przypomnienie w telefonie :) Pozdrawiam :)

Gość spatulu
a czy moge tak zmienic godzine?

stopniowo mozesz :)... tym bardziej ze jest to Twoje pierwsze op. pozniej odradzam,wiec wybierz taką pore ktorej nie bedziesz musiała zmieniac :) ...szczerze polecam wieczor!! ale decyzja nalezy do Ciebie.Pozdrawiam :)

Gość oc i on
niektóre babki maja wilczy apetyt po tabletkach wiec tak jak mowi teoria lepiej przespać