Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuśka

JAKIE TERAZ OBOWIĄZUJĄ TRENDY W MODZIE-wszystko od 0

Polecane posty

Witajcie:) Mam 27 lat i jestem po 2 porodach.Obecnie jestem na diecie ale coraz bliżej celu.Mam 160 cm,waga to 51,5 kg a cel 47-48,tak jak przed ciążą:)no zobaczymy.Tak w skrócie to czekam aż schudnę i wreszcie wymienię sobie garderobę.Za pare miesięcy wracam do pracy i chciałabym wyglądać młodo,elegancko i skromnie.Nie mam pojęcia co sie teraz nosi i gdzie co kupić.Do wydania mam 700zł a chciałabym kupić: -spodnie jeans długie -spodnie jeans 3/4 takie za kolana -spódnice -kozaki do spódnicy*1 i do spodni*1 -i oczywiście kilka kompzycji na górę czyli sweterek,np golf lub koszulę z gorsetem itd. Czy możecie doradzić mi gdzie i za ile mogę i co fajnego kupić?no i czy starczy mi te 700zł? jestem z Opola. Z braku czasu nie mam pojęcia co się nosi i co ile kosztuje. pozdrawiam

niestety muszę zmykać,obowiązki wzywaja ale napewno jutro tu wpadnę,i z góry dziękuję za rady

a wiesz co ja ci polecam? second handy. za 700zl wymienisz sobie cala szafe albo i dokupisz druga :D:D:D:D

Gość to ja mam
jak chcesz wygladac skromnie i elegancko to moze zrezygnuj z tych JEANSOW SWOJA DROGA DZIEWCZYNY NIE WIECIE JAK SIE PISZE NIE KTORE WYRAZY PO ANGIELSKU CHOCIAZ AKURAT TRZEBA, A CIAGLE PISZECIE JEANSY to jest troche smieszne

w tym sezonie obaowiazuja szarosci i fiolet no i oczywiscie botki za ktrorymi przepadam :)dalej tez modne sa legginsy i paski za co tez jestem wdzieczna bo bardzo lubie je nosic:).no i oczywiscie dodatki,rekawiczki czapki.zycze udanych zakupow.

Gość POŁKi mołki
kuska a ja mam 68 kg przed porodem, a ty marzysz o 48 ?? Tyle to ja wazyłam w 2 klasie podstawówki. TY masz wogole cos po za kosciami ??

Gość cebulka.
ale ona jest PO porodzie i te 51 kg przy 160 cm to wcale nie jest za mało kup sobie lepiej rzeczy klasyczne, bo przecież nie bedziesz chodzic do pracy w legginsach dżinsy klasyczne bez ozdóbek, drugie spodnie, zwykłe , proste, bluzkę koszulową jednokolorową, sweter cienki z dekoltem w serek, spódnicę dopasowaną do figury i wzrostu kozaków do spodni na twoim miejscu raczej bym nie zakładała, bo jeteś niska, a jeszcze cię skrócą

Witajcie dziewczyny. Bardzo dziękuję za opinie i oczywiście czekam nadal na Wasze zdania. Bardzo przepraszam za błędy które robiu ę ale przy 2 dzieci po całym dniu słaniam się z nóg i niemyślę nad tym co piszę więc przepraszam. Co do mojej wagi to ja przed porodem ważyłam 65 a przed ciążą 48 więc przytyłam 17;)ale staram się na maksa żeby pozybć się tego;)a przy wadze 48 kg wygladam zwyczajnie.Kiedyś po operacji ważyłam 40 więc wtedy byłam szkieletem a tak to wyglądam normalnie.No ale nie o tym chciałam. Wracając do tematu to wezmę wszytskie rady po d uwagę,a co do kozaczków to bardzo podobają mi się właśnie te takie długie do spódnicy czy do spodni 3/4,no ale skoro mogą mnie zmniejszyć to ok.Fajnie usłyszeć to od osób 3-ich.Czekam nadal na ciekawer propozycje,pozdrawiam serdecznie.pa

Gość wziernik
jesli kozaki będą w podobnym kolorze jak spodnie, to jeszcze pół biedy, ale jak będą kontrastować, to skrócisz sobie optycznie nogi; co do spódnicy, to raczej taką przylegająca , ołówkową, nie zadne tam bombki, bo to samo - będzie skracać, i to o wiele gorzej niż w przypadku spodni z kozakami

48 kg w drugiej klasie podstawówki?? ojojo współczuję...

Gość a modne są jeszcze
tuniki? z paskiem? Bo sobie kupiłam brązowo-białą i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam

Gość a modne są jeszcze
haloooooooooooooo

według mnie paski, kropki, legginsy, tuniki tak jak szybko weszly tak szybko wyjdą z mody. co druga dziewczyna wyglądala tak samo, ale juz na szczescie coraz rzadziej sie to spotyka. no ale kazdy nosi to co lubi:)

Gość a modne są jeszcze
no ale teraz są modne? ja nie mam w kropki i nie do legginsów broń Boże ;)

Gość burok
chyba sa , ale jak kupisz sobie ubrania "modne", to , jak powiedziała poprzedniczka, one bardzo szybko modne byc przestaną, a ty bedziesz musiała wywalic koleją kupe forsy na nowe szmatki albo chodzic w takich sprzed 3 sezonów najlepsze sa ubrania klasyczne, takie nigdy nie przestają dobrze wyglądać

jesli chodzi o legginsy to caly czas sa modne tak samo jak roznego rodzaju paski, poprostu w Polsce widac jedno zestawienie =legginsy i jeansowa krociutka spodniczka a przeciez zakladac je mozna do innego fasonu spodnicy i wygladaja swietnie czy np do krotkich szortow materialowych tez modnych zreszta.Z paskami tez zawsze mozna je do czegos zalozyc .Poza tym teraz naprawde modne sa roznego rodzaju podkolanowki ktore tez fajnie wygladaja ze spodniczka