Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowanaaa

Co mam zrobic ........moze innny temat ale pomozcie

Polecane posty

Gość Zdezorientowanaaa

Moj chlopak ma szanse jechac zagranice do pracy gdzie zarabiałby na czysto jakiesz 4000zł a jakby nie jechał to tutaj ma dniowke jakies 100zł ale bez wyzywienia noi dojazdem(ale nie daleko bo jakies 3/4km) Zagranice jechałby juz w poniedziałek na jakies 2miesiace. Jednak zpytał mnie o zdanie ale nie wiem co robic?? Co radzicie?? Bardzo go kocham a jeszce bardziej boje sie o niego wiem jak było jak pracował w wawie bałam sie bardzo o niego a te rozstania naprawde były ciezkie płakałam jak bobr. Ale moze teraz dobrze zeby tak sobie zarobił?? Naprawde nie wiem co o tym mysleć dlatego pisze do was i prosze o rade

2 miesiace to nie tak dlugo. Zleci szybciutko i bedzie to dodatkowa próba dla zwiazku a pieniazki zawsze sie przydadzą. Jeśli to mają byc tylko 2 miesiace to na twoim miejscu zdecydowalabym się. A co na to twoj chłopak? chce jechac czy raczej nie przejawia takich chęci?

Gość Zdezorientowanaaa
No on by własnie jechał no bo wiadomo kasa. Ale ja naprawde bardzo go kocham i z jednej strony powiedziałabym jedź a z drugiej jak o tym mysle to juz mi łzy napływaja do oczów. Bardzo sie zblizyliśmy do siebie mamy zamiar sie zareczyć i ja zycia poza nim nie widze.......I tak jestem w KROPCE:O:O

Gość bziczek
eee... to TYLKO 2 miesiące... I dobry sprawdzian siły uczucia;)

zdezorientowana jesli sie kochacie to dwa miesiace nie zrobią wam \"luki w zwiąku\" ale was umocnią. Wiesz w życiu sa rózne sytuacje i nie raz trzeba rozstac sie na dluzej niz dwa miesiące. Zobaczysz jak czas szybko minie i zobaczysz czy warto :) Czasem czytam i ogladam w tv że kobieta jest przerazona bo musi wyjechac na tydzien ( albo maz musi wyjechać) a oni nigdy na tak długo sie nie rozstawali i nie wie jak to zniesie. To UZALEŻNIENIE.

Gość Zdezorientowanaaa
Jak to bedzie?? Ja jestem nauczona z nim być. wiadomo ze nie bedzie dzwonił do mnie kazdego dnia i pisał Wiem ze to glupie co pisze ale tak było,gdy miałam jakis problem zawsze do niego leciałam.........:(:(:(:(:(:( Ja poprostu sie boje o niego bo to jest jednak daleko

kochana wroci i ani sie obejzysz-to samo mialam ale moj tylko na 5 tyg.-ale jedno ci doradze jak wroci i bedzie chciał znowu jechac nie pozwol chyba ze ty tez tam pojedziesz