Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika..

Czy wasi faceci prawią wam komplementy?

Polecane posty

Gość Angelika..

Jakie? Jak często?

Gość taka jedna sobie jedns
mój bardzo rzadko, jestem zalamana, czasem tylko powie, ze super cos zrobilam

Gość no co wy nie
mowia wam, ze jestescie sliczne, macie ladne oczy, swietnie calujecie, że jestescie miloscia ich zycia, ze nigdy nie mysleli o kims innym, ze jestescie ich marzeniem????

Gość takich to sie
chyba w bajkach spotyka nie oszukujmy sie faceci nie sa romantyczni

Gość moj facet
jest jedynym, z wszystkich, w towarzystwie ktorych sie obracam, ktory nie prawi mi komplementow. a jak mu powiem ze ktos mi powiedzial cos milego to jest zazdrosny ze mnie to cieszy

Gość moj facet
tak. komplementy skonczyly sie oczywiscie od kiedy z nim jestem, wczesniej bylo w porzadku

hm.. ja niemal zawsze usłysze jakiś komplement, czasem wiekszy czasem mniejszy... typu \"ślicznie dziś wyglądasz Kochanie\" albo \"ładne te nowe perfumy\" albo \"uwielbiam Cię w w tych obcasach\", \"jestem z Ciebie dumny\" (kiedy moje artykuły się ukazały w gazecie)..a największy komplement jaki usłyszałam był przy jego kumplach i wszystkich znajomych (moje pierwsze spotkanie z nimi wszystkimi)... powiedział.. \"to kiedyś będzie moja żona\"... przez parę chwil czułam się najważniejsza i najszczęśliwsza na całym świecie :)

Gość a mój wcale

Gość elle24
Mój mi prawił bardzo piękne, ale rzucił mnie jak zaczełam wierzyc ze taka fajna jestem;-)

Puellula.. po pierwsze to się wyrażaj z szacunkiem jak kogoś nie znasz... a jeśli szacunku Cię w domu nie nauczyli to przynajmniej kulturalnego języka powinni.. a po drugie to miałam skłamać i napisać, że nie, nigdy mi nic miłego nie powiedział.. jak ma frajera to niech go zostawi albo zmieni..to już nie mój problem

Gość inna całkiem inna...
Wiele tez zależy od tego jaki facet jest... Niektórzy mówią bez przerwy ... Co mnie osobiście nudzi ...To bardzo miłe jest, ale ... taki co mówi rzadko, albo wplata tak, że one nie są zwykłymi komplementami, też jest cudowne :) np. rozmowa o fryzjerze .. głośno myślę: może wyprostować włosy? on - ani się waz! :) to zakamuflowany komplement ;), albo przez te Twoje długie nogi widać Cię z daleka ... ;) itp. Te są bardziej naturalne ...

hell yeah..prześwietliłaś mnie :] uwierz, że dowartościowywać się w internecie nie muszę a swoją droga to autorka w pierwszym poście zapytała to odpowiedziałam.. moje mi spuścisz wpi**dol za te słowa? bo na taką wieśniarę się tu kreujesz

Wobec tego mnie wytlumaczcie kobiety, czy należy i warto Was komplementować skoro : Co mam Tobie kobieto powiedzieć , czy to , że pięknie jesteś opalona , czy lepiej powiedzieć , że wyglądasz przecudnie po kuracji solarkowej i naprawdę zrobilaś na mnie ogromne wrażenie kobieto , bardzo pięknie wyglądasz z tą spalenizną na różowo :) Następny komplement : wspaniale wyglądasz i fantastycznie dobrałaś różowy kolor szminki do różowej opalenizny i do tego fantastycznie się prezentujesz w białych kozaczkach :) Czy już mówiłem Tobie kochanie, że z tymi kolczykami , które masz w nosie i na języku oraz na wiecznie golym pępku wyglądasz oszałamiająco :) Wiesz kochanie, gdy zobaczyłem w jakim stylu wyrzucasz pustą puszkę po browarze w krzaki to pomyślałem sobie, że zrobiłaś to z ogromną gracją i kobiecością , wspaniały był lot tej pustej puszki po piwie , czy papieros z Twoich ust również pięknie wyplujesz ? Wiesz, gdy byliśmy razem w kinie w tym kapturze na głowie wyglądałaś tak bajecznie i fantastycznie jadłaś te chrupki spadające pod fotel :) Taaaak, lubię prawić komplementy kobietom :)

tak jest Pani generał ;] a zabolało by mnie to co napisałaś jakbyś była osobą, która mnie zna :) słowa osoby z internetu, tym bardziej z forum są niczym.. tak więc..wracam do mojego \"pantoflarza i frajera\" ;) cya..

Puellula...czy masz dziś zły dzień??? Dziewczyna jest szczesliwa i chce sie tym pochwalic ze ma super faceta...

Gość Puellula
no daj spokoj to cos na zasadzie: topic pt "nie mam orgazmow" a wchodza pannice i sie chala "ja za to mam kosmiczne orgazmy ze latam po scianach"

Gość Puellula
never mind spadam stąd smętne matoły