Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama już nie wiem___

POTRZEBUJE OBIEKTYWNEJ OCENY KOBITKI KOCHANE!!

Polecane posty

Dziewczyny mam do was pytanko...chce znac waszą opinie czy dobrze zrobiłam....ok?przez trzy miesiące spotykałam sie z facetem,własciwie nic z tych spotkań nie wynikało...dwa dni temu spotkałam sie z nim po tygodniu nieobecnosc a on przez cały czas naszego spotkania pisał sms ze swoją koleżanką laską ,ktora jest za nim znają sie już 6 lat i niby to tylko koleżanka...bardzo sie wkurzyłam powiedziałam mu o tym...i zerwałam znajomosc..potraktował mnie na tym spotakniu jak powietrze ja z nim rozmawiam a on odpisuje na sms jakby nie mogł tego zrobic pozniej.. czy ja czasem nie przesadziłam jestem strasznie impulsywna, potrzebuje obiektywnej oceny

Gość elle24
Też bym sie wkurzyła jakby ktos podczas spotkania ze mna nie mógł sie od kom. oderwać.

Dzięki za potwierdzenie... jakby mu faktycznie na mnie zależało to by sie odezwał a on niestety od chwili gdy zerwałam kontakt nie probował nic zrobic ale swiry na tym swiecie..łącznie chyba ze mną kurcze najgorsze jest to ,że jak kobiecie zależy to ma klapki na oczach!

Gość Dobrze zrobiłaś..
Ja też bym tak zrobiła albo po paru minutach gdyby ciągle pisał SMSy i nie zwracał na mnie uwagi co mówię etc poprostu podziękowała za spotkanie i poszłabym sobie

Gość ahdaweuuueuue
facet cie zlekcewazył,jesli ta"koelżanka"akurat nie miała MEGA probnlemu,to oznacza,ze on sia waha międyz toba a nia lub...ty jestes na teraz a z nia byc cos chciał(sory,za szczerosc). moze powiedz mu cos w stylu"niewiem jak ty masz,ale ja pisze smsów do kolezanek podczas spotakn z toba,bo uwazam to za brak szcunku.wiec prosze o to sam.jesli nie to moge to uznać,ze na tej dziewczynie ci zalezy?tak"-tak mu powiedz.jeśli potwierdzi to masz jasno podane:ON woli ja.a jak zaprzeczy i juz tak nie zrobi-szcuneczek