Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to w ogole spoko

doczekałam sie GO!!!

Polecane posty

Gość DO fsfvsfdvfsd
hEH COŚ W TYM JEST:D

Gość wow rox
same tez tak robicie wiec o co chodzi???

Gość no to w ogole spoko
a moze tu masz racje ....moze on nie chce pokazac ze mu zalezy choc gdy sie w pracy spotykalismy to yak wygladalo bo gdzie ja sie pojawilam tam i on itd itp a wcale juz nie jestesmy dziecmi;)

Gość LOLALOLITKA
Fakt kobiety też tak się szkolą, co widać na tym topiku:D Nie pisz pierwsza, nie pikaj mu pierwsz, niech biedak się pomęczy trochę:P Ale, że faceci tak robią to nie wiedziałam:D

Gość no to w ogole spoko
wlasnie ze faceci tak robia to nie wiedzialam i czy to na pewno chce w to wierzyc ale zaczynam watpić

Gość LOLALOLITKA
Heh ja tylko widziałam raz jak moi koledzy pokazywali sobie smsy od swoich dziewczyn, dziwne, myślałam,że tylko laski to robią:-O. I raz koleś powiedział do mnie nie mogę ci wszystkiego powiedzieć, bo byś była zbyt pewna siebie, czyli jednak faceci nie są już tak wylewni w uczuciach jak kiedyś:-O

Gość wow rox
faceci tak robia bo musz i to dziala...przykre ale jak widzicie ze macie przewage to stajecie sie nieznosne...nie wszystkie ale prawie kazdy trafil kiedys na taka "ksiezniczke" i potem tak jest...A w tej grze to kazda strona chce rozdawac karty :)

Gość no to w ogole spoko
ja nie udaje ksieżniczki jestem dla niego mila...powiem mu cos milego tak jak on mi ...ale takiego numeru z facetem jescze nie mialam za zwyczajjak facet dostawal ode mnie numer to dzwonil w ten sam dzien gora na drugi dzien a tu takie cos po telefonie taka cisza

Gość LOLALOLITKA
Do wow rox podejrzewam,że jesteś facetem:)więc wytłumacz mi proszę Cię, po co facet pisze, że chętnie by się wybrał na piwko, a gdy laska odpisze muu,że owszem chętnie to on milknie, bo tego to już nie rozumiem:-O

Gość LOLALOLITKA
Heh wiedziałam,że na to pytanie nie otrzymam odpowiedzi:)

Gość wow rox
Wiesz opcji jest kilka...moze jest niesmialy, moze nie ma pieniedzy, moze nie czyje ze ty naprawde chcesz wyjsc z nim.... Moze terazniejsze zachowanie twoje tak dziala....Nie znam faceta...moze nawet ominelas jakis szczegol ktory tu jest istotny...A jakbys przypomniala o tym wyjsciu to by ci chyba korona z glowy nie spadla nie ? Jesli by mu zalezalo to sie ucieszy strasznie ze tez chcesz..jesli nie to mozesz go wyzwac by niezawracal ci ...:)

Gość LOLALOLITKA
Proszę jaka konkretna odpowiedź:) Przemyślę to co napisałeś, ostatnie zdanie wymiata:D

Gość no to w ogole spoko
lollolitka...>>>>widze ze nie tylko ja nie moge spać ...ja za duze mysle i czekam do jutra moze sie odezwie ...:(

Gość LOLALOLITKA
No jest duże prawdopodobieństwo,że się odezwie, bo zbliża się weekend, głowa do góry;) Zajrzę tutaj wieczorkiem i zobaczę czy coś się zmieniło w Twojej sytuacji, a może mu puścisz jakiś sygnałek po południu, tak, dla przypomnienia:)? Pozdrawiam🖐️

Gość no to w ogole spoko
moze w twojej sytuacji tez cos sie zmieni:) wieczorkiem tu na pewno bede Milych snow🖐️

Gość sad but true sad but true
"zwłaszcza, że teraz puszcza mi jakieś durne sygnałki od czasu doczasu..." Te durne sygnały oznaczają że pamięta o Tobie i jestem pewien, że nie wie co dalej zrobić badź jest nieśmiały. Teraz sytuacja się odmieniła i to kobieta powinna latać za facetem lub pomóc szczęściu co nie co, wykazać inicjatywe, tym samym mieć własne zdanie. Podchodzicie do facetow olewczo i pomiatacie nimi nie dając nic od siebie, a później domagacie się równego traktowania, zrozumcie to...durne sygnały :-O

Gość i jak odezwal sie
Czy odezwal sie ten facet juz?

Gość no to w ogole spoko
to było do mnie? ja sie nie doczekałam , wolałabym zeby mi puszczał jakies sygnalki bo taka cisza jest denerwujaca ,boje sie zrobic pierwszy krok ..ja zrobilam ostatni teraz chyba jego kolej

Gość LOLALOLITKA
Jeśli chodzi o te durne sygnałki, to owszem cieszę się, że mi je puszcza, bo to znaczy,że o mnie myśli:) Ale ile można czekać,przecież można dla odmiany napisać jakiegoś eska, nie sądzicie??? Dzisiaj rozmawiałam z nim na gg, uwaga!!! z mojej inicjatywy, żeby mi ktoś nie napisał,że korona mi z głowy nie spadnie jak nie zagadam:P Rozmowa krótka, on znów coś o tym,że weekend, że trzeba się pobawić, że niedługo studia się zaczną, więc skończy się wolność, ja mu przytaknęłam, napisałam,że szkoda,że wakacje nam się kończą, ale w sumie nie mogę się doczekać kiedy wybiorę się na imprezkę studencką z moją grupą, a on napisał-marzenia się spełniają i ...znikinął, koniec rozmowy:) I o co tu chodzi?:-O No, ale przynajmniej zburzyłam stereotyp kapryśnej księżniczki, która nie zrobi pierwszego kroku:D. Autorko, a może puść mu krótkiego sygnałka, tak żeby wiedział,że jednak myślisz, przecież to nic nie kosztuje, zobacz ja zaryzykowałam i jakoś żyję:D Trzymam kciuki, będę tutaj zaglądać;) Pozdrawiam wszystkich udzielających się i życzę miłego wieczorku🖐️

Gość Qwertyk
Hmm, nie wiem jak to jest miedzy Wami, ale on moze nie ma Cie za osobe do ktorej moze cos poczuc bo moze mysli ze Ty do niego nic nie czujesz i nic z tego nie bedzie..to ze Tobie zalezy nie znaczy ze jemu musi...