Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia 1984

zapomniana tabletka

Polecane posty

Gość sonia 1984

zwykle biore tabletki o 17 godzinie. jestem w trzecim tygodniu brania tabletek, ale wczoraj zapomniałm wziąć. dzisiaj mi się przypomniało rano taz o 6:30 jak zadzwonił budzik i odrazu łyknęłam tą zapomnianą wczoraj tabletkę. co w taki m przypadku. pierwszy raz mi się to zdarzyło. prosze o rade

Gość sonia 1984
niech ktoś poradzi

Gość MARTYNA z wawy
jak 3 tydzien bierzerz to do konca chyba kilka tabletek ci tylko zostalo? nie martw sie,nic sie nie stanie,gorzej jakby to byl poczatek brania,ale tak to mozesz spac spokojnie.jak sie bardzo boisz to dla wlasnego spokoju psychicznego mozesz dzis dodatkowo sie zabezpieczyc i ba pewno bedzie ok,nie martw sie

Gość MARTYNA z wawy
ja tez mam problem,bo kochalam sie w 17 dniu cyklu ale z gumka,bralam jasmin i antybiotyk(moze robic interakcje z tabsami) tyle ze sie boje czy mimo gumki nie wpadne? poradzisz mi tez?

Gość sonia 1984
dzięki Martynko

Gość sonia 1984
ja w marcu byłam chora brałam antybiotyk i jednocześnie zażywałam tabletki. kochaliśmy sie można powiedzieć "na całego". i nic się nie stało. wg mnie jak dodatkowo zabezpieczyliście się gumka to jest wszystko ok.

Gość MARTYNA z wawy
dzieki Martynko:) Wiesz,moze bralas jakis antybiotyk co nie wchodzi w interakcje.Jak ja bralam np.bactrim to on nie robi zadnej interakcji i tez kochalam sie na calego,ale teraz bralam duomox a on powoduje;/ale postaram sie wiec spac spokojnie,dzieki:)

Gość MARTYNA z wawy
dzieki Sonia-pomyilam sie:)

Gość sonia 1984
był to właśnie doumox...... :-) wtedy dopiero zaczynałam brać tabletki.... a więc można powiedzieć miałam wielkieeeeeeeeee szczeście

Gość MARTYNA z wawy
o,to mnie pocieszylas;) Na ulotce jasminu amoksycyklina (duomox) nie jest w sumie wymieniona ze robi interakcje,ale za to na ulotce duooxu jest ze robi interakcje z pigulkami.A Ty jakie tabsy bierzesz Sonia?

Gość sonia 1984
yasminelle.