Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka23

Czy facet powinien byc starszy?

Polecane posty

Gość kafeterianka23

nasłuchałam sie od przypadkowych kobiet w tramwaju,że facet powinien byc starszytak 4do10lat od kobiety bo wtedy bedzie ją szanował i nie bedzie zdradzał,zastanawia mnie to bo jestem ze swoim równolatkiem,nawet młodszy jest parę miesięcy...Co o tym sądzicie?

Gość gosiaczka
kochana, nie ma reguly. twoj rowiesnik moze byc bardziej dojrzaly od tego 10 lat starszego. i co to za brednie ze starszy nie bedzie zdradzal. zupelnie bez sensu. zycze duzo milosci

to nie jest zasada, ale zazwyczaj takie związki kończą sie... pewnie są tam jakies przypadki w ktorych wszystko jest ok, ale czesto mlodszego faceta, chocby podswiadomie kobieta nie szanuje....

Gość vivida22
nie ma reguły co do tego czy powinien być starszy wszystko zależy od jego dojrzałości. prawdą jest jednak, że starszy facet przeważnie dojrzalszy od twoich rówieśników i poważniej myśli o przyszłości, ale to nie zawsze się sprawdza..

Gość kafeterianka23
czyli to zalezy od dojrzałości? on nie miał wcześniej żadnych doświadczeń z kobietami,ale na pewno nie zachowuje się tak jak większość moich kolegów,imprezy,panienki,pstro w głowie

Gość ja mam .....
16 lat starszego i nie zamienię go na żadnego innego.Kurcze trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno :)

Gość kazio d.
mam 65 lat i jestem starszy.są chętne?

Gość tipika
niekoniecznie facet musi być starszy od kobiety. w mijej rodzinie jest przypadek że kobieta ma męża co ma 22 lata a ona 29. sa małżeństwem, i roczne dziecko,. ona ma magistra filologii angielskiej a on po zawodówce, ona była jego nauczycielką on uczniem. a miała narzyczonego starszego i był jedynakiem i tydzień przed slubem zerwali . terajest bardzo szczęśliwa a jej młody mąż he jest super towarzyszem życia i ojcem

\"komiczne - co ty wiesz o zyciu??? znam wiele zwiazkow, w ktorych kobieta jest starsza i jakos sie nie rozpadly!\" napisałem ze zazwyczaj - czytac nie umiesz??? oraz nie ma co podawac przykładów typu on 22 lata ona 29... zobaczymy co bedzie z 5 lat...

Gość w tym starszy
to chodzi tylko o KASE

Gość tipika
komiczne- a co ty jakimś znawcą jesteś czy co? różnica wieku nie robi różnicy w miłości

Gość tipika
miałam starszeo faceta o 4 lata faceta a był strasznym dzieciuchem, teraz mam młodszego a jest bardzej dojrzalszy niz tamten

starszy- zwykle kobiecie chodzi o uczucia, facetowi o sex- idealny układ. Starszemu pochlebia, ze ma młodsza i ma szanse na unikniecie kryzysu wieku średniego (zdradę), kobieta ma szanse na względną stabilizację emocjonalna ze strony jegomościa:D Gorzej jak kobieta ma temperament sexualny 25-ciolatka....:> MŁODSZY KOBIETO, MŁODSZY!!!!!!!

jakiej miłosci? zejdzcie na ziemie - 22 latek to dla 29 letniej kobiety gowniarz i dzieciak... chocby nie wiem jak był dojrzały to bedzie dojrzały JAK NA SWOJ WIEK... pierwsza fascynacja mija i pojawiaja sie problemy.... rozwodzilismy w kancelarii mase takich ludzi... 2 lata było super, a potem facet przypomina sobie, że chce sie wyszalec... zreszta duza roznica w wyksztalceniu to tez bywa problem

Gość tipika
nie zadzam się

tipika trzeba było mieć starszego o 14 lat:) w swerze dojrzałosci emocjonalnej bierze sie na faceta średnio 10-cio letnią poprawkę:D

Gość wiesz powiem ci szczerze
a mój mis jest ode mne młodszy troche ponad rok i wcale nie uważam ze mnie nie szanuje czy coś...

Gość kazio d.
przepraszm mialem zapaść ,ale już wracam na topik.to jak są chętne?