Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malkatka

cos na zwiekszenie objetosci wlosow poza szamponem

Polecane posty

Gość malkatka

mam bardzo ladnie ukladajace sie i puszyste wlosy, ale tylko 2-3 godzin po umyciu, potem sa oklapniete. Szykuje sie na impreze i zalezy mi na dobrym wygladzie przez wiele godzin. Stosuje szampony specjlane ale to nie pomaga. Moze znacie jakies pianki, odzywki itp? Lakieru raczej nie chcialabym stosowac

Gość fajna jest pianka fructis xxl
volume,chociaz nie chcesz uzywac lakieru to zajebisty jest nowy lakier pantene wieksza puszystosc,rewelacja,ma taki system rozpylania lakieru ze nie przeciaza wlosow,wystarczy ze podczas suszenia rozpylisz u nasady wlosow

Gość malkatka
jak sie nazywa ten nowy lakiet pantene? czy jest po nich efekt sklejonych wlosow czy sa wlasnie puszyste? szykuje sie na wesele, czekaja mnie 4 godz dojazdu, potem kosciol i impreza.... polecilabys go? chcialabym zeby wlosy byly naturalne a nie takie sztucznie posklejane/...

Gość malkatka
a jaki jest efekt po tej piance?

Gość po prostu pantene
wieksza puszystosc,takie biale opakowanie z fioletowa nakretka,za pierwszym razem bylam srednio zadowolona,ale jak pocwiczysz to jest super,jak bedziesz suszyc suszarka i jak beda juz tylko lekko wilgotne to rozpyl lakier u nasady wlosow,i wysusz je wtedy do konca nastepne uloz fryzure,na koniec jeszcze troche prysnij i powinnas byc zadowolona,ale kup go kilka dni wczesniej,pocwicz,powodzenia

Gość ja najpierw w wilgotne wlosy
wcieram ta pianke,szczegolnie u nasady,nastepnie susze az do momentu az beda prawie suche wtedy wkracza lakier do akcji,to opisalam zreszta wyzej

Gość malkatka
super , chyba zaraz kupie i wyprobuje

Gość powodzenia i nie zrazaj sie
jak za pierwszym mrazem nie bedzie od razu ekstra,pocwicz