Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***wiktoria***

Moja skora traci jedrnosc! Jestem ZAŁAMANA

Polecane posty

Gość aha i achh
rolletic, 2 razy w tygodniu, wiecej czasu na boczki nogi brzuch i tyłek

Gość karolcia156
Każda z nas ma cellulit -większy bądż mniejszy Najbardziej pomagają masaże + kremy ujędrniające ja chwalę sobie żel bikini Przede wszystkim nie brać tabletek anty i żadnej diety jeść wszystko na co ma się ochotę(oczywiście w rozsądnych granicach)

Gość niemłooooda
Polecam jednak Endermologię. Zabieg nienowy ele bardzo skuteczny, dostępny w wielu miejscach

Gość monikaika
nie jedz chleba, na przemian sauna i zimny prysznic dłuuuuuuuuuuuuugo, pilates.

Gość Kair
Ja polecam zestaw Antycellulitowy żel z peelingiem z Antycellulitowy balsam do ciała. Wszystko w zestawie z gąbką do masażu podczas kąpieli.Zestaw firmy Pollena Eva. Świetne rezultaty, i bez wielkiego wydatku.

A myślałyście o jakiś zabiegach? Przecież są tera dostępne te wszystkie Sculptry, Regenerisy itd. Te zabiegi są zresztą bardzo dobre, więc dziwie, ze, ze nikt ich nie wymienił, no chyba, ze przeoczyłam, to z góry przepraszam. Ja co jakiś czas chodzę do jednej takiej pani doktor, która to, albo tamto poprawi, ale w granicach rozsądku. Takie zabiegi są jeszcze mało inwazyjne, a efekty dają naprawdę naturalne. Jakby ktoś chciał, to mogę podać namiary, piszcie na lupusik31@o2.pl

Gość stylish29
jesli nie chce ci sie cwiczyc to w pewnym stopniu pomoze peelingowanie ciala- peelingami i ostra strona gabki do kapieli. tylko to ma byc jak masaz- potrzyj troche dluzej cialo niz przy zwyklym peelingu. np 2 razy w tyg.

Gość gość
na brak jędrności polecam zabiegi exilis ja wykonywalam je w klinice beautymed i polecam je szczerze ! naprawdę warto

Gość kolakkinka
Rzeczywiscie collagen jest naprawde najlepszym rozwiązaniem i polecam bo jednak nie kazdy krem daje az tak dobr efekty.

Gość gość
proponuję tran firmy GALL , świetnie wpłwa na stan skóry i sluzówek , tylko uważać z braniem go latem żeby nie przedawkować wit. D bo jest dużo słońca

Gość gość
żadne masaże zadne bańki i kating ćwiczeniami nie da rady

Gość gość
gość 24.04.2014 żadne masaże zadne bańki i kating ćwiczeniami nie da rady Da rade da,tylko trzeba specjalisty

Gość gość
też jestem za tym, by spróbowac rady specjalisty, ja swój cellulit sukcesywnie zwalczam tutaj http://www.xn--strefa-pikna-dwb.pl i wiem,że sporo dobrego dla skóry potrafią w tym salonie zdziałać. Ale może i Twój tryb życia potrzebuje odmiany - nowa dieta, mniej nerwów i więcej ruchu ?

Gość gość
Nie wcieraj w siebie nie wiadomo jakich ilości kremów! To nie jest dobre, że już w takim wieku to robisz, później możesz mieć problem! Najlepiej idź na basen kilka razy w tygodniu i potem na jakiś zabieg ujędrniający skórę. Ja tak robię, chodzę do http://yennefer-studio.pl/ na zabiegi ujędrniające i nie mogę narzekać. :)

Gość gość
zacznij stosować olej kokosowy, wcieraj go w skórę zamiast balsamu - świetnie regeneruje skórę, działa przeciwstarzeniowo oraz walczy z tkanką tłuszczową, polecam Ci ten http://hh-life.pl/produkt/olej-kokosowy-ekogram-280g/, ja używam już kilka miesięcy i efekty są super!

Gość gość
tylko i wyłącznie premium collagen 5000 mi szybko pomógł