Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kashtan

dogryzamy sobie

Polecane posty

Gość kashtan

polega to generalnie na tym, że dokuczmy osobie powyżej, np. stwierdzenie: zjadłam przed chwilą pizzę odp. i co z tego - na pewno po niej przytyjesz! (i nowe stwierdzenie) Ja zaczynam: kupiłam sobie dzisiaj fajne spodnie

Gość kashtan
ale tutaj można to robić na legalu i nikt się nie obrazi! :classic_cool:

Gość
i co ci ze spodni jak gruby jesteś jak wieloryb! siedzę właśnie w pracy :(

Gość
ja tam sie nigdy nie obrazam

Gość ja............................
Ufarbowałam sobie włosy i mam swietną fryzurkę:DDD No?

Gość kashtan
neurosa kobietą jestem :p co to za praca, w której siedzisz na kafe, zaraz oko szefa wypatrzy i wylecisz z hukiem

Gość koktail
to dlaczego mój pies zerzyugał się jak Cię zobaczył :(? podobam sie wszytkim facetom

Gość
co ci z fryzurki jak pewnie masz japiszona wrednego :p a temat kashtanko jest zaczerpnięty z innego forum, czyż nie? :p

Gość fajny temat
tylko trudno ucelowac w powyzsza wypowiedz autorka chyba chciala na suile byc oryginalna a temat ukradla z monty pythona teraz im plac madralo ja ciebie zglosze na ich stronach

Gość prawda prawda prawda
i co ci z tego? i tak jesteś starą lesbą! wczoraj zdałam trudny egzamin

Gość fajny temat
tak trudny egazmin dziecino -chyba w podstawowce (staly tekst na kafe) ty wiesz co to jest trudny, skoro jestes na studiach dla idiotow i do tego brzydka

Gość kashtan
a no widzę, że nie tylko ja udzielam się na tym forum :D ale kafe też fajne Beata dobrze ci idzie tylko daj też coś od siebie :)

Gość fajny temat
chyba kury wiejska babo wpadnij do miasta to sie oduczysz wyzywac innych od kur

Gość fajny temat
a ty kashtan wybatsch ale jak wschyscy mamy tak pisath to nash jezyk polsky znykne jak f morde stschelyl pewnie jestesh lewicowa phemynystca gooopoloooo

Gość
dostałam podwyżkę :p

Gość Beata ze wsi Beata ze wsi
i tak cie wyleją z pracy! Pewnie dajesz dupy, to ci podmnieśli płaceo 10zł

Gość królicza łapka
mam nową czerwoną BM-kę, wszyscy mi zazdroszczą

Gość Beata ze wsi Beata ze wsi
super zazdroszcz ci tej BMW z 1874 roku. Kurde, pewnie nieźle śmiga. Na korbkę jest?

Gość koktail
ile razy stałaś przy drodze żeby na nią zarobić :O?

Gość fajny temat
koktail koktail -chyba Molotowa

Gość kashtan
jasne, zabawkową z ludzikiem lego w środku... zazdroszczę jak cholera! dzisiaj idę na disco :p

Gość
a kto to dzisiaj gra w remizie? Bayer Full? Wczoraj skończyłam czytać Annę Kareninę.

Gość fajny temat
i co -juz sie musisz pochwalic na kafe? pewnie tylko po to czytasz nie lubie zoltego

Gość koktail
na dysko ? Dziwka ! Zjadłam placki zziemniaczane :)

Gość prawda prawda prawda
no i co z tego? będziesz gruba jak słoń, nie masz się z czego cieszyć skończył mi się dzisiaj okres :p

Gość koktail
fiuu... nareszcie pzrestanie śmierdzieć od Ciebie:O Oświadczył mi sie narzyczony chłopak :)

Gość kashtan
a co to do cholery znaczy narzyczony!? mam idealną figurę

Gość koktail
chyba w snach :O Wszyscy mnie lubią

Gość NIUśKA ZE WSI
p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /p p p pp p p pp p p pp p p p p p pp p p pp p p pp p p p ; ; ; ; / / / / / / / / / / / // / / / / // / // / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / /