Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BASS

JAK DOBRZE/PORZĄDNIE POSSAĆ ŁECHTACZKĘ ?

Polecane posty

Gość BASS

JAK DOBRZE/PORZĄDNIE POSSAĆ ŁECHTACZKĘ ? MOJA ŻONA NIE PRZEPADA ZA TYM, ROBIĘ COŚ ŹLE ? BASS

Gość dalilaaaah
jak nie przepada to znaczy ze robisz zle. moj facet tez kiedys robil zle i tez nie przepadalam. potem mowilam mu co mi sprawia przyjemnosc a co nie np robil cos i pytal czy to bylo mile. teraz PRZEPADAM za tym bardzo

Gość dalilaaaah
kazda kobieta za tym przepada (ale tylko w tedy gdy facet robi to dobrze)

Gość lucy_love
to musi być po prostu poezja ssania, żeby nawet można było odlecieć przy tym.. praktyka czyni mistrza

Gość BASS
DO dalilaaaah; Jak więc to robić ? Miewasz orgazmy przy tym ? BASS

Gość BASS
:( za to wujek leon jak mu ssę penisa jest wniebowziety :0 czy jest jakas róznica miedzy ssaniem łechtaczki i penisa ? pomózcie

Gość bass ty łobuzie
:D

Gość kobieta1978
Trzeba to robić delikatnie, bo łechtaczka jest bardzo wrażliwa. Też tego kiedyś nie lubiłam, bo mój mąż ssał mocno i aż bolało. Zresztą wolę lizanie językiem, takie "kółeczka" :P

Gość dalilaaaah
jasne ze mam orgazm. jest super. wiesz na poczatku to trzeba delikatnie, a jak sie zonie zacznie podobac to troszke mocniej i szybciej. ja lubie jak na zmiene facet mi dotyka jezykiem a potem masuje reka (najlepiej w kolko). i im jestem bardziej podniecona, tym mocniej

Gość dalilaaaah
tylko nie za moco, bo w tedy boli i cale podniecenie idzie w cholere. zreszta rob to zonie i pytaj czy tak jej sie podoba, czy moze wolniej, czy moze mocniej. jak jestescie malzenstwem to nie powinniscie sie siebie wstydzic. a nie wierze ze jakiejkolwiek kobiecie pieszczenie lechtaczki nie sprawia przyjemnosci