Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobniutka mała dziewczynka

+++++++++JAK GO SKUSIĆ+++++++++

Polecane posty

KIEDYS KOCHAŁAM SIE Z MOIM KOLEGOM PODOBAŁO SIE I MI I JEMU. NIE WIDUJEMY SIE ZBYT CZSTO ALE JAK JUZ GO WIDZE TO Z KAZDYM RAZEM MAM CORAZ TO WIEKSZĄ OCHOTE NA NIEGO ZNÓW. CHCIAŁABYM "TO" POWTÓRZYĆ , WIEM ZE ON TEZ BY CHCIAŁ NIE WIEM CZY W TAK DUZYM STOPNIU JAK JA ALE MNIEJSZA O TO...DORADŹCIE MI CO MAM MU POWIEDZIC JAK MAM MU TO POWIEDZIC JAK SIE UBRAC I W OGOLE...ZALEY MI NA TYM BO ZA NIEDŁUGO ON WYJEDZA I NIE BEDE GO WIDZIEC DŁUGO WIE CHCIAŁABYM POKI ON JESZCZE JST??? HELP

Gość to wy codziennie nie
kolegąąą Poprostu ubierz się ładnie, popryskaj perfumami i usiądx blisko niego to no sam zacznie dzialac

Gość a buuuu..
na poczatku wylacz cpas locka

ale jak by mu to jakos powiedziec e chce to robic??

no a jak widzieliscie sie potem to jak sie zachowywal??? Moze zrob dla niego kolacje pozegnalana przy swiecach. A rodzice sie zgodza????:P

jak zobaczy sexi stroj i swiece to zrozumie, ale wczesniej go uprzec ze planujesz pozegnalny wiczor np. sms i ...... i tak zakoncz/

nie no co ty on jest taki ze np na dyskotc jak mnie jakos dotkni to mu staje odrazu... nie krzyczcie ale ja mam 15 lat a on 19 :)

Gość za mlodziutka jestes
no to zrob te kolacje ale wczesniej sms. Chociaz kochana jestes stanowczo za mloda:( I on moze miec problemy o sypianie z nieletnia. Juz pewnie twoje IP jest sciagnieta i do twoic rodzicow jutro zadzwonia....

oj bez przesady......

Gość no chyba i dla nich i dla nas
15 lat??? Dziecko wiem ze teraz hormony w tobie buzuja. Ale pomysl za klka lat ponzasz tego jedynego, a on nie bedzie chcial zony z hpv albo jeszcze czyms innym. Za chwile bedziesz pisala na forum ze boisz sie ciazy. Ja cie nie oceniam to twoja sprawa jak sie prowadzisz ale zastanow sie ok? Warto poczekac z sexem zeby byl piekniejszy i pelniejszy w doznaniach.