Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crackdown

Rysa na szkle!

Polecane posty

Gość crackdown

bo miłość omija mnie szerokim łukiem, nie chodze na randki w kinie już chyba z rok nie byłem, jestem młody a wegetuje...z życia nic nie mam, tylko szkoła, praca , komputer...Jak pozbyłem się nieśmiałości to wszystkie dziewczyny mnie olały, wiem że piękny nie jestem ale podobno uroda się nie liczy...teraz wiem że to ona decyduje o szczęściu w tej materii życia.... Unikam znajomych bo pytają dlaczego nie mam dziewczyny itd, w domu zamykam się w pokoju by nie słyszeć takich samych pytań rodziców.... Co może ciekawego w życiu robić osoba samotna...?

Gość violence
yhh co moze robic?wszystko.ja mam tak,ze raz chlopak jest,a raz nie.i fajnie jest bez nich i z nimi.mam swoje pasje,zainteresowania,prace,znajomych.Twoje zycie moze byc fajne niezaleznie od tego,czy masz dziewczyne,czy nie.

Gość crackdown
tylko ja czuje sie kompletnie niedowartosciowany...sukcesy na uczelni czy w pracy mnie nie ciesza, bo tak naprawde niczego nie zmieniaja w moim zyciu....brakuje chociaz malego potwierdzenia ze jakiejs kobiecie sie podobam , zeby mnie zaakceptowala............... I do tego kompleks ojca bo ojciec przebieral w kobietach jak w ulegalkach :/

Gość violence
patrz,a moj nie przebieral(chyba).a ja skacze z kwiatka na kwiatek:P ale rozumiem,ze moze Ci byc przykro z tego powodu,gorzej,jesli Ci jeszcze zwraca na to uwage.Tylko nie szukaj niczego na sile,bo to sie zle zawsze konczy.Ale tez nie siedz i nie czekaj na cud.Nie spotykasz nowych osob w pracy,w szkole?Nie wychodzisz ze znajomymi gdzies?

Gość crackdown
mam 23 lata , sam cale zycie...poznaje ciagle nowe kobiety...ale jestem tylko dla nich albo znajomym albo "przyjacielem" ...na probe zmainy statusy zawsze sie powoli wycofuja......Tyle razy sie zawiodlem ze poprostu mam juz uraz, bo prob poderwania

Gość to nie zle
a ja wygladasz?

Gość violence
to moze startujesz tylko do tych bardzo atrakcyjnych dziewczyn?

Gość crackdown
sa to naprawde srednie dziewczyny ( mi sie podobaja) ale kolegą juz nie...mi nie przeszkadza tradzik czy lekka nadwaga.....czyli skoro srednie mnie olewaja to mam szanse na kogo ???

Gość violence
moze nie potrafisz zainteresowac ich swoja osoba,jestes niesmialy etc...wiecej wiary w siebie:) tutaj nie chodzi tylko o wyglad,bo jesli ktos jest ladny i niesmialy,to tez sobie nie poradzi.wszystko zalezy od Twojego podejscia,zaangazowania.