Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kshdfikluzs

MERCILON!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 kshdfikluzs

CHCIA艁ABYM SI臉 DOWIEDZIE膯 KOCHANE TE KT脫RE BIOR膭 MERCILON ,JAKIE MACIE UWAGI SPOSTRZERZENIA,JAKI JEST WASZ POZIOM LIBIDO I CZY WOGOLE JESTESCIE ZADOWOLONE Z NIEGO A JAK NIE TO JAKI SRODEK ANTYKONC. JES WASZYM ZDANIEM DOBRY

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kshdfikluzs
NO JAK TO ZADNA GO NIE STOSUJE?? :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bra艂am
Bra艂am Mercilon przez 2 lata. Troch臋 poprawi艂 mi stan cery, unormowa艂 okres. Na pocz膮tku by艂o wszystko ok, ale po jakim艣 czasie odczu艂am wyra藕ny spadek libido. Po zaprzestaniu brania, okres wr贸ci艂 bardzo szybko, nie mia艂am wysypu pryszczy itp. My艣l臋, 偶e jest dobrym 艣rodkiem. Ka偶da kobieta jest inna, wi臋c trudno powiedzie膰 jak na ciebie b臋dzie Mercilon dzia艂a艂, ale ja nie mam do niego zastrze偶e艅, no opr贸cz tego, 偶e moje libido by艂o zerowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anty mercilonowa
ja bra艂am oko艂o 4 miesi臋cy i na poczatku by艂o super, cera sie poprawi艂a ale nie do ko艅ca a libido to mia艂am takie 偶e m贸j chcia艂 i艣膰 do gin zeby mu podzi臋kowa膰 za cudownie dobrane tabletki!!!a potem nagle si臋 wszystko odwr贸ci艂o i najgorzej by艂o z samopoczuciem-p艂aka艂am z艂osci艂am si臋 prawie gryz艂am +brak sensu 偶ycia czyli prawie depresja, zmieni艂am je bo by艂am bliska wyko艅czenia si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pipi Pipi pipi
Ja bior臋 mercilon ju偶 4 lata, ma nisk膮 zawarto艣膰 hormon贸w w sobie a wi臋c nie jest tak bardzo szkodliwy jak te tabletki wysokodawkowe. Ale libido zerowe, ju偶 si臋 do tego przyzwyczai艂am. ale niestety m贸j organizm toleruje tylko mercilon a innych hormon贸w nie wi臋c jestem skazana tylko na te tabletki. Ale dodam 偶e opr贸cz zerowego libido to s膮 o.k

Udost臋pnij ten post

Witam, mam do odsprzedania 3 blistry Mercilonu z d艂ug膮 dat膮 wa偶no艣ci. Kontakt olcia.k@o2.pl

Udost臋pnij ten post