Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milutkaaa

Ból pięt

Polecane posty

Gość milutkaaa

Hej , od jakiegoś czasu bolą mnie pięty, nie wiem,czym to może być spowodowane. Nie noszę butów na obcasie,raczej zawsze wygodne sportowe obuwie. Pięty bolą,gdy je uciskam, gdy chodzę, nie jest to jakiś silny ból uniemożliwiający poruszanie się ,ale zastanawia mnie skąd się bierze. Może ktoś ma taki problem? Utrzymuje się to już naprawdę dosyć długo, zaczyna mnie niepokoić...

Gość milutkaaa
ups...brzmi groźnie...:(

Gość byc moze masz zbyt plaskie
obuwie nie masz przypadkiem krzywego kregoslupa? kup sobie korki do butow-powinno byc troche lepiej

Gość milutkaaa
kręgosłup raczej mam OK, jesli chodzi o wagę równiez jest w porządku-tzn w normie nie mam żadnej nadwagi. Buty to zazwyczaj adidasy,czy cale lato smigalam w klapkach,wygodnych, nic co by uciskalo,czy było na wysokim obcasie, nie uprawiam też zadnych intensywnych sportów,bieganie itd. Chyba lekarz mnie czeka...:(

Gość byc moze masz zbyt plaskie
ja tez chodze w obuwiu sportowym, mam niewielka wade kregoslupa i plaskostopie poprzeczne (na szczescie tez niewielkie) i wlasnie po dluzszym chodzeniu po prostym terenie (chodniki itp, w gorach jest inaczej) zaczynaja mnie bolec piety jak kupujesz buty sprawdzaj jak bardzo elastyczna i gruba jest podeszwa obecnie adidasy maja bardzo cienka wiec mi sie w tym gorzej chodzi

Gość milutkaaa
Dzięki za odpowiedz;)