Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniś

Chcę żeby ktoś mnie teraz mocno prztulił

Polecane posty

Gość kurde no.....
ta..przytula Cię..:o kochana Ty do jakiegos schronu lepiej uciekaj...zobaczysz jak Cie tu zaraz pogonią... kafe to wylęgarnia trolli....:o

Gość niuniś
Tak bardzo chciałabym aby ktoś był teraz przy mnie, ale chyba już zawsze bedę sama :(

Gość kurde no.....
eeeej no😭 gdzieście byli, jak ja potrzebowałam przytulenia?? 😭 albo dobra, nie bedę lasce zasmiecac topiku 🖐️

Gość ana_ana
No to już jest nas dwoje. Też bym chciała by mnie przytuliła ta jedyna i konkretna osoba :((

Gość niuniś
Ja wiem że tu zawsze znajdzie się jakaś fajna pomarańczowa duszyczka, która zaraz po mnie pojedzie, ale co mam zrobić jak taki głupi nastruj mnie sie czepił

Gość niuniś
No ja wiem bo mam dziecko to już napewno nie sama, ale....

Gość ja też tęsknię do
jego przytulenia. Tyle czasu walczę z uczuciem, już wydaje mi się, że jest okej i przychodzi tęsknota za jego uśmiechem, za jego słowami, za tym jak mnie kochał :(

Gość 7 dziwcząt
tęskniących ci u nas dostatek

Gość niuniś
Troszke sobie pomarudzę, w najgorszym wypadku nikt tego nie przeczyta niby mogłabym być sama, ale ja nie potrafię:( w tygodniu jak pójde do pracy to jeszcze jest ok, od czasu do czasu spotkam sie z przyjaciółmi ale w weekendy dopada mnie taka depresja ze mogłabym wyć do księżyca gdyby tylko to pomogło Gdybym nie miała dziecka moze wszystko wygladałoby inaczej, mogłabym sobie gdziesć pójść wieczorem ale nie mogę być nieodpowiedzialna i tak przykro mi że muszę córkę zostawiać u babci jak idę do pracy I pewnie dlatego nigdy nikogo nie poznam i nikt mnie juz nie przytuli :(

Gość niuniś
Nawet nikt już nic nie chce napisać Idę popłakać sobie do poduszki

Gość kurde no.....
niuniś chrzań to ludzie sa egoistami i mysla glownie o sobie poza tym na to, czy sie spotka kogos do przytulenia to nie ma reguly🖐️

Gość ja też tęsknię do
a ja czuję, że będziesz jeszcze szczęśliwa. Ty i Twoje dzieciątko 🌼 Zobaczysz jeszcze będziesz wtulać się w ukochane ramiona.

Gość ja też tęsknię do
Idź popatrz na śpiące dzieciątko i zobaczysz od razu uśmiech zagości na Twojej twarzy :)