Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka151519151519

Połowinki - jak się ubrać - pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość Myszka151519151519

Niedługo idę z moim chłopakiem na jego połowinki ale nie wiem jak się ubrać na taką impreze. Nigdy w życiu nie byłam jeszcze na połowinkach. Dodam, ze mam 16 lat. Prosze pomóżcie !!!!! W co najlepiej sie ubrać ?

hehehe polowinki to normalna impreza ,wiec czasami nie ubieraj sie w suknie.... Poprostu ubierz sie tak jakbys ubrala sie na zwykla impreze:)

Gość Myszka151519151519
dzięki czitaaa czyli moge isc w jeansach ???

no wiadomo, ale najlepiej jakis obcislych, a do tego szpilki i jakas ladna bluzeczka (np bez rekawkow obcisla) wiesz musisz wygladac sexy, bo jesli jego koledzy beda cie widziec po raz pierwszy to napewno beda cie oceniali;) a w jakim miescie masz te polowinki??

Gość Myszka151519151519
w Żninie (kuj-pom) dzięki jeszcze raz

ja pierdziele, najlepiej idz w bikini i jeszcze przyklej sobie numerek do nadgarstka, bo koledzy chlopaka beda Cie oceniali :O dawno nie spotkalam tu tak idiotycznego tekstu, napisanego powaznie :P

Gość 00000000000000000014
dziewczyna prosi Was o rade a ty anyzowka jeszcze ja bardziej dobijasz poco piszesz jak nie dajesz rady. Kochana ubierz sie tak jak na zwykłam imprezke jeansy albo mini wazne abys czuła sie dobrze. Pozdrawiam !!