Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbusia

Praca dla studentki - szukam

Polecane posty

Jestem studentką studiów dziennych, szukam czegoś, aby dorobic chociaż parę groszy.. Macie jakies pomysly?

Gość no wlasnie ...
ja tez za tydzien rozpoczynam studia dzienne :P Zalezy co będziesz studiowac i ile czasu będziesz miala wolnego :) Ja będę studiował pielęgniarstwo, więc od poniedzialku do piatku napewno nie znajde chwili na prace : (bo zajecia bede mial czesto do godziny 18.00 ... a nocek nie mam zamiaru zarywac, kosztem studiów ... Zostają mi tylko weekendy ... z tego co przeglądam w internecie lub gazetach ... czesto poszukuje się osob do wykladania towaru w marketach, czy tez sprzedawcow na weekendy w sklepach odziezowych, osob do inwentaryzacji w sklepach, do promocji ...

praca za barem, ja to dodzilam ze studiami dziennymi, lub stanie na promocjach w supermarketach najczesciej wlasnie w weekendy a nawet niezle placa, jak masz mila aparycje to hostessa dla wodki lub fajek samochodow tam najlepiej placa od 10zl do 40 na godz...

Gość hhdfggd
ojj ja gastronomii mam dość niestety w czasie pracy jako barmanka przestawilam sie zupelnie na tryb nocny w dzien spalam wieczorem praca potem doszly studia i nie wiedzialam jaksi enazywam

Gość aaa..
prawda jest taka że cięzko jest zbaleźć pracę dla studentki dziennej.. nawet weekendowej.. zalezy oczywiście to od miata..ja czasami stoję na promocji ale one zaczynają się w piatek tak o 15.00 więc czasami musiałam się po prostu zwalniać.. a czasem w ogóle nie iść bo praca od 11..a samemu to tak raczej ustalić nie mozna..