Miniucha 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 Polecacie jakies??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Skrzyp polny Napisano Wrzesień 22, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skrzyppolny alo skrzypowita Napisano Wrzesień 22, 2007 po silce ponoc wlosy wypadaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fistaszka 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 skrzypowita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Kiedyś były takie szwedzkie, opakowanie żółto niebieskie około 50zł, ale podobno ciężko je teraz dostać. Bardzo dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sandrax Napisano Wrzesień 24, 2007 H-Pantoten lub Revalid, skrzyp polny także jest dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Wszytko jest swietne, tylko ja po roku regularnego lykania skrzypu, cynku i capivitu nie zauwazylam najmniejszeuj nawet poprawy w stanie mojej cery, wlosow i paznokci:O Wyrzucilam tylko w bloto kilkaset zlotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oto i ja Napisano Wrzesień 24, 2007 Onozis są takie, całkiem nowe, jeszcze dość ciężko dostać, ale całkiem dobre, paznokcie mi się mniej rozdwajają... ale już ponad miesiąc biorę... właściwie to prawie 2 :) od początku sierpnia... ok 16-18zł za opakowanie. polecam i pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2014 Tabletki dają super efekt, o ile tylko są właściwie dobre. Stosowałam jak dotąd tanią odżywkę new nails. Najlepsze jest to, że niby dobre odżywki takie jak eveline, mają jakieś efekty uboczne. To jest prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwonka1984 0 Napisano Luty 12, 2014 Ja używam już od ponad 2 miesięcy tabletek Solgar. Cena jest dosyć wysoka, ale zamierzam kontynuować kurację. Zaczęłam je kupować, gdy koleżanka powiedziała, ze jej ojcu zaczęły odrastać włosy po 6 msc stosowania. Mam chorą tarczycę i niestety włosy wypadają mi gasciami...;/ Już działam, żeby ustabilizować pracę hormonów, ale dodatkowo wspomagam organizm tabletami;) Dam znać, gdy pojawią się u mnie jakieś fajne rezultaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2014 ja biore "dermena" kapsułki zapisał mi dermatolog bo włosy mi wyłaziły skóra nie była za ciekawa i pazurki sie łamały , biore to od kilku mies i powiem ze jest poprawa :) te kapsułki sa bez recepty jak co :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2014 Ja biorę Solgar Włosy, skóra, paznokcie. Tabletki są drogie, ale będę stosować jeszcze przynajmniej przez miesiąc, dwa ( biorę już 2 i pół miesiaca). Zachęciła mnie moja koleżanka, której ojciec brał po 1 tabletce dziennie i po pół roku wyrosły mu nowe włosy:))) Ja widzę na razie poprawę paznokci. Nawet moja manikiurzystka powiedziała, że mam mocne;) najbardziej zależy mi na włosach. mam nadzieję, że trochę mi się zagęszczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZdzisiaJ 0 Napisano Luty 13, 2014 Ja też używam Solgar. Włosy jakby mniej mi wypadają. Ale podczas ich mycia wciąż zapycham wannę:((( mam nadzieję, że pomoże. Brałam już skrzyp polny, merz special i nie widziałąm efektów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PałkaZapałka 0 Napisano Luty 17, 2014 ktoś jeszcze stosował ten cały Solgar? tabletki są drogie, nie wiem czy warto wydawać pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate111222 Napisano Marzec 1, 2014 ja od siebie polecam bellissima czy jakos tam sie pisze. mocno mi sie wzmocnily paznokcie. skrzyp mi nie pomogl tak samo silica, tez nie dawala efektow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2015 Ja łykam Solgar - chwalę sobie. Tu masz w lepszej cenie myślę: www.aptekaprima24.pl/solgar-formula-wlosy-skora-paznokcie-tab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach