Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alma222

Hotel Książę Poniatowski w Łazach

Polecane posty

Proszę poradźcie czy dobrze zrobiłam decydując się na przyjęcie weselne w tym hotelu?? Co o nim sądzicie?

Gość czarna1995
Witaj My też oglądaliśmy tą sale jako weselną ale nie bardzo nam się podobała a zwłaszcza posadzka ma taki kolor bardzo sredni. Reszta była ok ładnie jest na zewnąrz. Napisz proszę jakie sale oglądałaś w pobliżu . Nam najbardziej podobał się Hotel Baron w Nadarzynie Pozdrawiam

Gość Anniiaa
Barnon jest ładny, ale chyba kiepsko tam z terminami. My zdecydowaliśmy się na salę troche bliżej wawy. Pozdrawiam

Prawdę mówiąc jesteśmy trochę ograniczeni terminami przez zespół, na który się zdecydowaliśmy więc wszystko zaczęliśmy załatwiać dopiero w tym tygodniu-ślub planujemy na lipiec więc z salami jest duży problem na ten termin. W Gromanie w Sękocinie nie ma oczywiście miejsc, a znam to miejsce z kilku wesel na których byłam i było ok więc zaczęłam od tej sali. Byliśmy też w Raszynie-na Rybiu okolice Palucha jest sala Tango. W środku jest sporo miejsca, ale podobno lolal nie cieszy się zbyt dobrą opinią. Z jedzeniem jest różnie, słyszałam, że zdarzały się tam wesela, na których \"nie było co jeść\". A na ile osób planowałaś wesele w Poniatowskim? Obawiam się, że tam może był za mały parkiet do tańczenia, ale nie widziałam jeszcze jak rozstawiają stoły i dekorują salę.

Gość czarna1995
My planujemy na 130 osób ale tak naprawdę ciężko jest się zdecydować którą salę wybrać. Piszesz,że ze względu na zespół macie ograniczony termin możesz powiedziec co to za zespół ? Czy fajnie grają a może mają swoją stronę internetową?

Zespół nazywa się INES i z tego co wiem nie mają swojej strony internetowej, przynajmniej nie znalazłam. W tamtym roku grali u mojej koleżanki na weselu i poamiętam, że goście super się bawili więc się na nich zdecydowaliśmy. Nie wiem jaki macie termin ślubu, ale w okresie letnim został im jeden wolny termin 12.07. Resztę roku mają już zaklepaną, no chyba, że mają cos na m-ce do maja lub październik. My salę na razie zaklepaliśmy w Poniatowskim, bo ślub planujemy na lipiec i są duże problemy ze znalezieniem jakiejkolwiek wolnej sali na ten termin. Pisałaś, że podoba wam się w Baronie-jaka tam jest cena no i czy były wolne miejsca jeszcze jak tam byliście? Macie może namiary na jakiegoś fajnego fotografa lub kamerzystę?

Gość czarna1995
Ponieważ my planujemy ślub w 2009 roku to wiem ,że terminy były wolne w Baronie ale nie wiem jak to wygląda na 2008r.Cena na 2008 rok to chyba było 175 zł.Jeśli chodzi o fotografa to nam się podoba Ogrodnik z Góry Kalwarii i Kujaszewski z Piaseczna.Obydwaj nagrywają i robią zdjęcia.a skąd jesteś? bo my mamy na oku jeszcze jedną fajną salę i sami nie wiemy co wybrać.Powiedz mi jeszcze czy orkiestra,którą wybrałaś gra na żywo?

Jeśli chodzi o orkiestrę to z tego co pamiętam to na żywo. Ostatnio miałam kilka wesel u znajomych i oni po prostu byli najlepsi. Fajny jest też zespół Impuls, tylko nie wiem czy mają swoją stronę i całkiem niezły zespół Vacanza-oni maja na pewno swoją stronę www. Wy macie jeszcze sporo czasu na zalatwienie wszystkiego. Ja już wole nie odkładać tego na kolejny rok, a niestety mimo że zostało 10 m-cy to i tak są problemy z salami. Jestem z Raszyna więc jesli podobały Ci się jakieś sale w okolicach to może podpowiesz mi coś jeszcze?

Gość czarna1995
Nie wiem czy oglądałaś Restauracja Fryderyk w Pyrach.Jeśli jesteś z Raszyna to pewnie wiesz gdzie są Pyry.Na wszelki wypadek powiem , że jadąc w stronę Piaseczna. Sala ta jest inna niż wszystkie . Ma taki swój klimat. Podam Ci stronkę internetową tej sali chociaż inaczej wygląda to w rzeczywistości.Na dzień dzisiejszy od talerzyka płaci się 160 zł. http://www.fryderyk.waw.pl

Gość czarna1995
Jeszcze mam pytanie czy oglądałaś może salę ELGROM w Falentach?

Dzięki za namiary sali, znam Pyry więc może warto będzie tam podjechać. Sali Elgrom osobiście nie oglądałam, chyba dlatego, że słyszałam różne opinie na jej temat. Dostarczali kilka razy jedzenie do mojej firmy na imprezy firmowe i nie bardzo mi smakowało. Poza tym koleżanka była tam na sylwestra i też specjalnie mi nie polecała tej sali. O Hrabskim w necie też trochę czytałam i niektóre osoby narzekały na właściciela, że jest miły, ale tylko do podpisania umowy, a potem potrafi robić jakieś problemy i podnosić cenę za dodatkowo dokrajaną mp. wędlinę na stołach. Z kolei z salą ELGROM współpracuje zespół vacanza, byłam z na weselu jak grali i byli całkiem przyzwoici.

Gość cz
Do Alma222 Słuchaj mam pytanie odnośnie sali W internecie widziałam 2 sale w Raszynie.Jedna o której ty pisałas a druga Raszyn al.Krakowska.Czy znasz ta salę na al.Krakowskiej? Napisz proszę Z góry dziękuję i pozdrawiam