Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ive enough of this life

nie chce mi sie juz zyc..

Polecane posty

Gość elle24
No na przyjaxni to już sie dawno przejechałam,bo zawsze trafiałam na takie osoby co były gdy było ok,a potem robily jakies swinstwo.Na milości pierwszy raz,choć panicznie sie balam tego uczucia,zaryzykowałam i teraz żałuje.

Gość Dżastin Be
Ja tez ostatnio zlapalam dola, ale powoli wychodze na prosta.... Rozstalam sie z chlopakiem, a bardziej precyzyjnie, on mnie zostawil...wrocilam do domu, czylam sie jak niepotrzebny nikomu stary koc... Zycie nie jest latwe, ale nie mozna sie poddawac!!!!

Tak, tylko co zrobić jeśli wciąż to samo się przytrafia? Człowiek ma nadzieję, że tym razem będzie inaczej, a tu znów cios? Skąd mam wiedzieć, czy jeśli znów bym zaufała to że ktoś mnie nie zawiedzie? Już chyba nie mam siły by ufać.

Gość elle24
Tak ale można sie bardzo zmeczyc tym nie poddawaniem sie,zreszta ja juz mam 2 proby samobojcze za soba i wiem ze wcale nie tak łatwo jest odejsc hehe.

dziewczyny czuje to samo, ja kocham zycie ale mowie gdyby nie rodzina to mialam takie dni ze chyba bym tez sprobowala to wszytsko skonczyc

Gość bezsennna noc
ja mialam przyjaciol, teraz sa tylko znajomymi...mialam chlopaka prawie 10 lat, w planach byl slub i dziecko...szybko zapomnial o mnie na widok blond pieknosci. od 2 lat mam tylko siebie. I rodzine. np ojca, ktory mnie wyzywa od darmozjadow, chociaz pracuje od 18 rku zycia, daje im na zycie i do tego robie za sprzataczke...przykre to wszystko.

Gość elle24
Tez uwazam ze nie ma nic gorszego niz zaufac,a po tym co mnie ostatnio spotkalo jestem tego pewna.Ktos moze zrobic absolutnie wszystko zebys mu zaufała a i tak potem okazuje sie ze to gówno znaczyło i ze zrobilas wielki blad ze uwierzylas.

tak jak poczytalam ten topik co linger dala adres- owszem to uswiadamia jak kruche jest zycie, ale czlowiek jest taki ze przez chwile to zrozumie po czm wszytsko wraca spowrotem - poza tym zycie cenia ci co maja wiele do stracenia, ja w teh chwili nie mam nic, ale za bardzo kocham moich rodzicow i siostry zeby zrobic im cos takiego co im zepsuje zycie- i to jest jedyny powod, choc czasem mam tez glupia nadzieje ze wzytsko sie ulozy ale jest ona coraz mniejsza..

Gość lkjhgfdsa
kochana jesli Cie rodzina nie poniewiera to juz jestes do przodu🖐️