Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23-latka_

ona 23, on 39 - co sądzicie?

Polecane posty

Gość elle24
Ja sadze ze podupczy i zosatawi.

ee tam no nie przesadzaj ja mam 24 moj 35 i jakos juz jestesmy ze soba troche;)

Gość elle24
Ale tu juz jest full takich tematów:-)

Gość 23-latka_
nie ma wcale kasy ja mam więcej - łyso ci? a młodszych nie chcę - bo każdy był takim pustakiem jak ty, co tylko o kasie myślał (swojej oczywiście nie miał więc o mojej)

Gość 23-latka_
aha - on nie wie o mojej kasie więc na nią nie poleciał

Gość a ma żonę

Gość 23-latka_
nie nie ma

Gość .hm.
mysle, ze jest z toba, bo fajnie dupczyc mlode cialko. Mozesz sie oburzac, ale faceci tak mysla. Jestes glupia i tyle.

Gość ja bym sobie takim glowy
nie zawrcala. po co ci taki 'dziadek'?

Gość ja bym sobie takim glowy
tez mysle ze jestes glupia... bez obrazy

Gość kiedys miałam romans
Ona 23 ja kiedys byłam w takim zwiazku z mezczyzna o 18 lat strszym ale był to romans i nigdy w zyciu nie chciałabym byc z Nim na stełe mimoz,e to fantastyczny facet pod wzgl.wizualnym i intelektualnym.Mam teraz 41 a On 59 i jest jeszcze super facetem ale nie wyobrazam sobie abym była Jega zona,przeszkadzaałaby mi taka duza rozniaca wieku.Mam meza ktory jest tylko odrobine starszy.Miłosc miłoscia ale zycie to juz inna bajka

Gość doświadczona z dojrzałym
Kochanie, mi facet 40-kilku letni robił wodę z mózgu przez 4 lata mojego życia, po czym kopnął mnie w tyłek bez słowa wyjaśnienia (niestety był żonaty, niestety tylko podobno "nieszczęśliwie") Ale nadal szukam starszych, ale już nie żonatych. Takich, którzy myślą o dziewczynie poważnie, którym jeszcze się coś chce. Bo musisz wiedzieć, że mężczyzna koło 40-tki przechodzi kryzys wieku średniego i zaczyna oglądać się za spódniczkami. Niestety wdaje się w romanse bez liczenia się z uczuciami dziewczyny. Potem hormony opadają i tę dziewczynę rzuca, bo nagle zdaje sobie sprawę, że ona będzie chciała mieć rodzinę, dzieci, a jemu juz się nie chce. Facet po 40-stce 'dziadzieje' i trzeba na takiego uważać. I koniecznie sprawdź czy nie jest żonaty. Wszystkie obietnice w stylu, że się rozwiedzie, że nie jest szczęśliwy z żoną, czy że jego małżeństwo jest już tylko fikcją, dyskwalifikują kandydata. Jeśli tylko jeszcze pozostaje z tą kobietą w związku, to bądź pewna,że za jakiś czas podkuli ogon i wróci do niej skruszony, a o tobie zapomni. A możecie mi powiedzieć gdzie znaleźć takiego dojrzałego mężczyznę? I co zrobić żeby był zainteresowany 20-kilku letnią dziewczyną, widział w niej kobietę, a nie dziecko? Mimo wszystko zasmakowałam w byciu z dojrzałym mężczyzną. Chyba po prosyu potrzebuję mężczyzny a nie chłopca. Pozdrawiam wszystkie wielbicielki dojrzałych facetów.

Do wszyskich, którzy zastanawiają się co młode dziwczyny widzą w 40-latkach. Otóż są dojrzali, psychicznie, emocjonalnie, życiowo. Są po prostu prawdziwymi mężczyznami, przy których możemy poczuć się jak prawdziwe kobiety. Dwudziestolatkowie to w większości dziecinne pustaki. Pozdro.

Gość moze i pies ogrodnika
doświadczona z dojrzałym --> chyba nie umiesz uczyc sie na bledach. skoro raz z takim starym ci nie wyszlo to po co znowu szukac drugiego takiego egzemplarza? nie wsytarczy ci facet straszy o te 5-7 lat, musi byc starszy az o 20????

Gość daj sobie spokoj to
patologia. Swoja droga jakie mialas uklady z ojcem? Bo widac, ze sobie go podswiadomie szukasz w partnerze, a nie warto. Dziewczyno, to nie jest normalne, moze idz do psychologa

doświadczona z dojrzałym ---> sama sobie zaprzeczasz. najpierw piszesz ze tacy ok. 40 przeżywaja kryzys wieku sredniego i ogladaja sie za mlodszymi, a potem piszesz, ze tacy sa bardzo dojrzali. czy jedno nie przeczy drugiemu?

Układy z ojcem- świetne! A dojrzałego szukam, bo chcę mieć partnera, a od moich rówieśników jestem dojrzalsza. Nie umiem znaleźć z nimi wspólnego języka. Wszyscy, których znam myślą o grach komputerowych, imprezkach i piciu wódki. Nie myślą poważnie o zyciu i o przyszłości. Z dojrzałym może się udać. Mojej znajomej sie udało. Są małżeństwem, mają dzidziusia. Tylko trzeba uważać na żonatych. Bo z żonatym to przegrana sprawa.

Gość elle24
O ładny wykaład na temat starszych panów.Też uważam,że są niebezpieczni:-)Prawda jest,ze tacy po 40 muszą się dowartościować jakąś młodą laską.Myślę,że normalny facet w tym wieku ma żone, jesli jest sam tzn że coś z nim nie tak i mu to odpowiada,takiego starego kawalera ciezko zmienic,to mężczyźni z przeszłością, baa nawet z historią! Jak ja poznalam swojego to żony nie miał,ale byl z kims w zwiazku.Namieszal mi w głowie jak mało kto,tamtą panne zostawił,udawał zakochanego we mnie niemilosiernie i co z tego.Zranił ją, zranil mnie,następną pewnie też zrani.

Gość eee tam nie wszyscy maja
w glowie gry i wóde. Nie wiem w jakim Ty sie srodowisku obracasz :oPoza tym rozumiem trzydziestolatek, ale 40 latek to juz starszy pan stojacy nad grobem :o

doświadczona z dojrzałym --> znajoma miala szczęscie, trafila widocznie na jakiegos wyjatkowego starszego faceta. ale wiekszosc z tych straych to niestety ale raczej nie mozna im ufac...

Piszę, że trzeba uważać. I chyba w większości tak właśnie jest, że przechodzą kryzys wieku sredniego. Ale wiem, że są tacy, którym sie jeszcze coś chce. Najbardziej świrują żonaci. A może po prostu szukam sobie namiastki tamtego, bo ja go ciągle kocham...:((

Gość kiedys miałąm romans
doswiadczona z dojrzałym nie uogolniaj tego,ze dwudziestolatkowie to dziecinne pustaki.W ogole majac 20 latek mozna miec jeszcze pstro w głowie i mowi Ci to 41 latka.A co do starszych panow i młodych dziewczat to mozesz sie myslic ,nie jestes dla nich prawdziwa kobeita tylko kobeitka ktora jest chetna na cos na co liczsy starszy Pan :-) ja maiłam romans majac 19 lat z Panem o 18 lat starszym ale to ja przewodziłam w tym zwiazku,to ja nadawałam rytm ,ze tylko seks bez zwiazku przyszłosciowego a wiekszosc kobeitem młodych niestety decyduje sie na zwiazek stały z panem duzo od siebie starszym a Ci panowie po prostu to wykorzystuja aby pochwalic sie przed znajomymi jezeli ten zwiazek jest nieukrywany a jak ejst ukrywany to robia nadzieje biednym kobietkom ,z ejkiedys z nmi beda a wykorzystuja je tylko do seksu

Gość elle24
doświadczona ja cie rozumiem bo też wole starszych.mimo że wiem jakie to dranie.Tez bym chciala zastapic tego ktorego tak pokochałam niemal kims identycznym...I w sumie to zawsze mialam starszych facetów,ale na dojrzałego jeszcze nie trafiłam.

doświadczona z dojrzałym ---> skoro go kochasz ale nie jestescie razem, bo jak sie domyslalm on wybral inną, to daj sobie spokoj. po co kochac kogos kto na to nie zasluguje?

Ja keidys lubiłam starszych ,teraz wole młodszych :-)i nie widze sie z takim starszym jak moj były ,dawny kochas

Gość calous1
Mam 23 lata i zawsze interesowali mnie starsi faceci. Bardzo mozliwe, ze ma to zwiazek z moim ojcem, ktory niestety nie spelnil sie w swojej roli, jednak ja nie szukam tatusia tylko dojrzalego mezczyzny. Moi rowiesnicy, a nawet 30 latkowie to jakas kompletna abstrakcja dla mnie. Chyba bylam bardziej dojrzala w wieku 12 lat niz oni teraz. NIestety 35-40latkowie czesto przezywaja kryzys wieku sredniego(80%) i chca mlodszej kobiety, aby zablysnac w towarzystwie, aby podbudowac swoje ego(skoro mlodsza go chce, to chyba jest super facetem - tak sobie mysla). Mimo wszystko szukam dojrzalego mezczyzny, ale jestem realistka i po paru spotkaniach jestem, w stanie stwierdzic czy facet mnie bajeruje czy jest powazny.

w ogole to malo jest dojrzalych facetow, bez względu na wiek. z tego co widzę z jakimi kolesiami mialam do czynienia, oraz z tego co czytam na tym forum... to po prostu jeden wielki dramat :o nie ma juz dojrzalych facetow, a jesli są to chyba wszysyc pozajmowani. to co zostalo nie nadaje sie niestety do niczego. albo duze dzieci, piotrusie pany, albo jakies zalosne tchorze.

A po co Wam tacy starzy faceci na stałe?CZy chciałybyscie miec 40 lat i byc w łzoku z dziadkiem 60 letnim :-) ja mam 41 lat i jakbym miała wyladowac z facetem 60letnim w łozku to bym sie załamała nawet jak facet byłby boski

Gość elle24
Ja tam dalej sobie marze o starszym,choć juz wiem ze to tylko marzenia bo bede sama.