Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająąąąca

Piornik dla studneta ????

Polecane posty

Gość pytająąąąca

Czy studenci noszą piorniki jak w szkole?

Gość zdenek jogurt
oczywiscie , oórcz tego nożyczki , klej, flamastry, cienkowpisy, 12 kolorowe kredki, aa i plasteline - trzeba gdzieś to pomieścic no nie

Gość ather
pewnie ze mozesz miec,ja mam maly piorniczek,bo jeden dlugopis na pewno nie starczy,do tego korektor, kolorowe dlugopisy i maarkery jestem wzrokowcem i lepiej mi sie wtedy patrzy jak pozaznaczam sobie

ej no ja nosze piórnik, przynajmniej mi się ołówki, długopisy i zakreślacze nie walają po torebce, oprócz tego mam zawsze ze sobą kalkulator, ale to już sprawa studiowanego kierunku.

Gość noszą także worek z kapciami
i tornister :classic_cool:

Gość emu-80
Raczej nie noszą.Na wykładach nic poza długopisem nie jest potrzebne,chyba,że to jakaś architektura.Jeżeli nie chcesz żeby długopis pałętał Ci się po torebce kup sobie taki malutki piórniczek z materiału na zameczek w którym mieszczą sie tylko jakiś długopis i ołówek.

jedni nosza, drudzy nie.zazwyczaj dlugopis + blok kartkowy, badz same kartki. no chyba ze jestes na architekturze ....

to zalezy od przedmiotu.ja jestem na politechnice wiec kalkulator, na niektorych przedmiotach olowki, linijki, gumki do gomowania sa potrzebne.

Gość emu-80
no zapomniałam dodać miej przy sobie jakieś kartki albo segregator żeby robić w nim notatki.Czasami może będzie trzeba wziąść na zajęcia jakąś książkę.Różnie to bywa i zależy od kierunku.

Gość a i owszem
j amialam piornik, kredki olwki i gumki i zakreslacze, a takze korektor i tasme klejaca... politechnika, a do tego jestem wzrokowcem... a wykresy sie dobrze rysuje kolorwymi dlugopisami albo kredkami... anajlepsze jest to ze innych to nie ochodzi czy ty masz piornik czy nie

Gość pytająąąąca
o Jezu dzieki za tyle odp :):):) i z a pomoc :)