Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan mstliwy

Zemsta...poczucie satysfakcji..kocham to uczucie

Polecane posty

Gość pan mstliwy

Nikt mi nie wciśnie , że zemsta nie dowartościowuje ....takie poczucie zwyciestwa dobra nad złem po czasach upokorzenia itd...... To ona napędza nas do walki o godność dla samego siebie

urzekla mnie twoja historia -- sluchaj a raczej czytaj:) kazdy chcial , mial ochote zemscic sie na kims .......na kims kto nam w jakis tam sposb spowodoweal skrzywde.............pisales/az czy mozesz sie czuc jak smiec po zemscie........odpwoiem Ci,ze TAK....najpierw bedziesz happy a pozniej nastanie myslenie \"a jednak moze zle zrobilem/am\"....................najlepsza zemsta jest czas........to los sie sam zemsci za nas samych :):)

Gość mirelllaa
zemsta jest jak robak toczący cialo od środka.Szkoda takich ludzi...i życia na nienawiść,zlość i zemstę.Z daleka trzeba się tzrymać od takich ludzi........

mirella -- popieram w 1000000000000000000000 procentach Twoja wypowiedz:) Lepiej bym tego nie ujeła:):) urzekla mnie twoja historia -- wiesz..............ignorowac czy nie.....to trudna decyzja......mozna w jakis sposb ingerowac ale od razu ZEMSTA? ZEMSTA to ogromne slowo................ :O Wg.mnie los sam sie zemsci na osobie,ktora Nas skrzywdzila,a pisze tak bo sama tego doswidczylam........nawet teraz mam ochote komus \"popalić\' ale........zemsta...ech \"co ma byc to bedzie\" prawda?:):)

Ja jestem swietna w obmyslaniu planow zemsty;;):), ale nigdy nie odwazylabym sie wcielic ich w zycie. Wyrzuty sumienia by mnie chyba pozarly:). Zastanawialam sie porostu, czytajac temat, czy sa ludzie, ktorzy rzeczywiscie czerpia z tego satysfakcje?

Gość pan mstliwy
tylko slaby czlowiek sie nie msci!

urzekla mnie twoja historia -- hehe ja tez potrafie obmyslec plan zmesty............gorzej z wykonaniem:P Mnie tez wyrzuty sumienia by zjadly:P Widocznie sa ludzie,ktorzy czerpia satysfakcje z zmesty .............. wystarczy otworzyc szeroko oczy. 15:20 pan mstliwy tylko slaby czlowiek sie nie msci! chyba glupi a nie slaby:)

Gość pan mściwy a nie mstliwy
:-o

Gość pan mstliwy
Jak nie potrafisz sie zemscic to znaczy ze zasluzyles na takie potraktowanie !

15:38 pan mstliwy Jak nie potrafisz sie zemscic to znaczy ze zasluzyles na takie potraktowanie ! ahahahaha nie wiem czy mam plakac czy sie smiac.............. a moze to i to czyli plakac ze smiechu :P Wg.Ciebie zasluguje na zemste skoro nie potafie zemscic sie na kims? hahahah co za myslcnie \"bravo\" haha :D aha i pisz zasluzylAS a nie zalsuzylES bo jestem kobietka:):)

Gość pan mstliwy
kiepsko u ciebie z myśleniem...zasługujesz na takie traktowanie jakie miało by cię popchnąć do zemsty...kpw?

Gość dolakowal
zemsta----> czasem człowiekowi ulży jak komuś odda, byle nie przesadzić z jej kalibrem;). Mały prztyczek i wyrównanie rachunków pomaga przywrócić równowagę w przyrodzie, hihi Co do zdania się na los....faktycznie, wszystko co zrobimy do nas wraca, zarówno zło jak i dobro:D.

16:11 pan mstliwy kiepsko u ciebie z myśleniem...zasługujesz na takie traktowanie jakie miało by cię popchnąć do zemsty...kpw? oj.............zmeczona jestem hehehehehe :P:P:P dzis widze a nie czytam ;) rzecz jasna ,nie wszystko ;)

Gość Aaaa....
Ja też je kocham :D ostatnio miałam okazje doświadczyć tego pięknego odczucia :) Życzyłam mojemu ex oczywiście po cichu po tym jak mnie zostawił niespodziewanie i w trudnej sytuacji żeby rozwalił swój super nowy samochodzik i tak się stało :) Wiem że to źle cieszyć się z czyjegoś nieszczęscia ale mi dzięki temu ulżyło na sercu, skakałam jak głupia i się śmiałam jak się dowiedziałam :) Wiedziałam że strata nowego samochodu go najbardfziej zaboli dlatego mu tego życzyłam bo ja przez niego wiele wycierpiałam i teraz jesteśmy kwita :) P.s Żeby nie było, nie życzyłam żeby mu się coś stało w czasie wypadku bo to już by byl szczyt chamstwa i pewnie wtedy byłoby mi go żal, chciałam żeby samochodzik był tylko skasowany i tak się stał :D