Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trala

problem pomozcie

Polecane posty

Gość trala

uprawialam ostatnio potrójny przerywany seks , mam problem bo zawsze uprawialismy go jeden raz pod rzad i do tej pory nie zarzyla sie wpadka . mialam dni plodne i czy jest duza mozlowosc ze zaszlam w ciaze? dodam ze mezczyzna umyl dokladnie penisa po kazdym spuszczeniu

Gość crejzolka
po kazdym spuszczeniu??? to on sie spuszcza?! czy umyl rece po spuszczeniu wody? w takiej sytuacji nie wiem, ja slyszalam tylko o wytryskach

ja uprawialam jeden seks przerywany i sie bardzo ale to bardzo obawiam, juz chyba przestaje funkcjonowac( w ogole nie rozumiem jak moglam sie zgodzic na cos takiego) yhhh Jestem laikiem w tej sprawie bo to moj pierwszy raz kiedy zastosowalismy stosunek przerywany. Bylo to co prawda tylko troche \'pchniec\' ale sie obawiam. Pozniej zalozyl prezerwatywe i jeszzcze troche minelo zanim doszedl, musial sie jeszcze nameczyc- pocieszam sie tym ale to i tak nic nie daje. Czytam ze stosujesz ta metode juz dluzej i nie obawiasz sie tego plynu... On jest na moment przed wytryskiem??

Gość trala
tak chwile przed wytryskiem. do tej pory mialam szczescie ale teraz sytuacja wymknela sie spod katroli . czy po umyciu na penisie mogly pozostac plemniki ktore zdolne byly by zaplodnic?

sadze ze nie ale mna sie tutaj nie podpieraj bo jak juz wczesniej wspominalam malo o tym wiem....ale jezeli zadzialala na nie woda i chemikalia w postani mydla to sadze ze nie powinno byc ani jednego. A co sadzisz o mnie...obawialabys sie....yhh

Gość jaaana29
przed wytryskiem pojawia sie na penisie wydzielina zawierajaca plemniki, obydwa przypadki moga skutkowac ciaza, zycze powodzenia

Gość trala
tak tuz przed wytryskiem, a twoj przypadek to wydaje mi sie na 90 % ze nie jestes :)

Gość jaaana29
ta wydzielina pojawic sie moze tuz po wzwodzie, niekoniecznie tuż przed wytryskiem

Gość trala
zawsze jest jakies ale. ja i tak dla pewnosci lece po postinor . bo na zostanie mama jeszcze gotowa nie jestem choc nie byloby to tragedia. a u ciebie to byly dni plodne czy nie?? ale i tak od kilku wlozen to nic sie nie stanie

Gość dietlash
wczesniej pislas ze przed wytryskiem

Chyba plodne,choc do konca nie wiem bo w tym cyklu jakos dwa razy mi wzrosla temperatura...i za drugim razem chyba byla owulacja a wtedy byl ten stosunek :(, gdyby nie bylyplodne to chyba bym sie nie przejmowala

dietlash ... ta wydzielina moze sie pojawic w kazdej chwili ... duzo jest o tym w internecie ... wystarczy poczytac :) ... 🌻 Pozdrawiam

Gość jaaana29
przed wytryskiem ale nie przed samym trudno to dokladnie okreslic, moze byc zaraz po wzwodzie

Gość a moj facet czytal
ze w tej wydzielinie co czasem pojawia sie na poczatku nie ma plemnikow, ale w tej co chwilke przed wytryskiem oczywiscie jest. dodam ze stosowal tą "metode" 3lata i dzieci nie ma a teraz ze mna pol roku bo wczesniej bralam pigulki. woda powinna zabic plemniki jesli jakies sie jeszcze wydostaly. chyba ze sie wszystkie nie wydostaly, ale watpie

Gość hmmmjkkk
na 99% wydaje mi się, że nie powinnaś być w ciąży tym bardziej, że Twój partner "umył się" przed każdym nastepnym razem. Teoretycznie wystarczyło by gdyby poprostu robił siusiu po każdym razie dla przeczyszczenia "kanaliku" ;)

Gość hmmmjkkk
na 99% wydaje mi się, że nie powinnaś być w ciąży tym bardziej, że Twój partner "umył się" przed każdym nastepnym razem. Teoretycznie wystarczyło by gdyby poprostu robił siusiu po każdym razie dla przeczyszczenia "kanaliku" ;)

Gość hmmmjkkk
Nie wiem czemu nie pokazuje się wszystko co napisałam;) O tym siusiu przed każdym nastepnym zbliżeniem wyczytałam gdzieś na necie, nie na forum tylko na jakiejś stronce. Ja stosowałam metodę przerywania 2 lata w dni płodne również i nic się nie stało, ale na przyszłość jeśli masz przeżywać to co teraz to zabezpiecz się np tabletkami, a stosunek przerywany zostaw sobie na czas gdy pojawienie się ewentualnej dzidzi nie będzie już kłopotem.

Gość trala
dzieki wielkie za informacje :) ja ta metode tez stosuje juz dlugi czas i nie wiem czemu ludzie maja do niej takie uprzedzenie , przynajmniej po bozemu :D

Bo to nie jest metoda tylko seks bez zabezpieczenia, skoro chcesz dziecko to rób tak dalej. Głupota niektórych mnie rozwala, wolisz truć się postinorem niż użyc prezerwatywy? Po bożemu, buahaha, nie kochaj sie wcale przed slubem skoro się przykazaniami przejmujesz.

stosunek przerywany tez nie jest po bozemu bo plemniki w wiekszości sie marnują poza ciałem kobiety, tak jak przy onanizowaniu się przez faceta :P