Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosna123456

Chora zazdrość

Polecane posty

Gość Zazdrosna123456

Jak mam sie wyleczyc z chorobliwej zazdrości?? Jestem z fecetem juz cztery lata, kochamy sie bardzo ale jak tylko jakas dziewczyna na dłuzej sie do niego przyczepi, to robie mu sceny. chociaz wiem ze jest ze mna, kocha mnie i nie oszukuje. zawsze pozniej żałuję tych scen...

Spróbuj jakos na tym panowac. Faceci tego nie znosza. Zresta nikt nie lubi byc oskarzany bezpodstawnie

Gość moze i pies ogrodnika
jesli nawet jestes zazdrosna nie powinnas tego okazywac. a najlepiej pozbyc sie tego uczucia, jakos nad nim zapanowac. to tylko pokazuje, ze jestes malo pewna siebie i wlasnej atrakcyjnosci, skoro jestes zazdrosna o inne kobiety. nie pokazuj po sobie tej slabosci, wrecz przeciwnie, bądź pewna ze jestes najpiekniejsza, najseksowniejsza i facet na pewno nie obejrzy sie za inną. trzeba po prostu zmienic sposob myslenia.

Gość Zazdrosna123456
Wiem, staram sie. długo tak wytrzymije. ale najgorsze jest to ze czasem po kilku ładnych miesiacach bez kłótni, potrafie zepsuc miły wieczór, który planowalismy spedzic na przykład u mnie przy swoecach, kolacyjka, winko.... chyba alkohol tak wpływa na moje zachowanie

no to nie pij alkoholu ;)

Gość Zazdrosna123456
Od dzisiaj zaczynam nad sobą panowac. Trudno, najwyżej odgryze sobie jezyk jak najdzie mnie na czepianie sie... Lepiej pomilczec chwile dłuzej niz powiedziec dwa słowa za duzo.

racja, do tego powtarzaj sobie kilka razy dziennie, ze jestes naj, az w koncu w to uwierzysz :)

Gość Zazdrosna123456
Czytałam ten temat ;) podobny... faktycznie, ale ja nie sprawdzalam mojego faceta, to bylby koniec. Ide sie dowartosciowywac. milego dnia