Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonique

puder w kulkach zatyka pory?

Polecane posty

Gość sonique

slyszalam takie opinie.prawda?

mi sie wydaje, ze zapychanie nie zalezy od postaci, w jakiej puder wystepuje tylko od jego skladu :) ja mam meteoryty guerlain w kulkach i nie zapychaja mnie. Generalnie jak nakladam puder pedzlem a nie gabeczka to nie mam problemow.

Gość sonique
no ja wlansie slyszalam, ze te w kulkach maja tendencje do zapychania. a nie che na to narazac cery bo i tak mam podatna na zaskorniki i inne badziewia.

Tak samo jak Ty musze b.uwazac co nakladam na twarz!:)Na kosci policzkowe nakladam puder brazujacy w kuleczkach Oriflame i..jest dobrze. Czasem cos wyskoczy - ale raczej nie zatyka mi porow. Ale wiadomo..wszystko zalezy od cery. Pozdrawiam1

Gość misterly
no włąśnie to czy zatyka to zalezy od tego co jest w składzie i co ciebie osobiscie zatyka że tak powiem... na mnei np baerdzo żle działa parafina w kremach a talk w pudrach (cięzko znaleźć taki bez niego) bardzo przesusza skóę więc może i powodowac u neiktórych nowe neispodzianki. apropo możesz podac dokłądną nazwę tego guerlain a najlepiej jego skład?? albo powiedz choć czy ma talk w składzie...

Gość misterly
dzieki rewelacja. niestety talk dumnie stoi na pierwszym miejscu. nie dla mnie, nie na filtry. a tyle dobrego o nim slyszałam :-)