Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Podoba wam sie pioseneczka Kuku- TiTou?

Polecane posty

Pokurcz ja juz sie nie moge doczekac jak mala zacznie tanczyc... Narazie nie w głowie jej wstawanie wogóle. Siedziec by juz siedziala i to bardzo chetnie za to wstawac wcale nie chce. Justa wyslalam Ci juz :)

kurcze moj ma 8 miesiecy i juz wstaje sam przy lozku, fotelu, w lozeczku, ale jak tani tani robi to polewka na maksa hehe troche sie boje czy to nie za wczesnie jak na wstawanie, ale kazde dziecko rozwija sie inaczej ;) siedziec siedzi, sam tez usiadzie, raczkuje, wstaje i ciagle wola mamamamamama, albo łełełełełe, albo am, a raz mu wyszlo slowo durny :P a Mania nawet sie nie obejrzysz kiedy zacznie siadac, juz duza panna z niej ;) i sliczna do tego ;)

mam nadzieje ze szybciutko zacznie siadac a potem chodzic bo ciezka strasznie juz a uwielbia jak sie ja nosi :) Oki ja uciekam do spania pozdrawiam 🌼 i życze dobrej nocki

no to dzisiaj pzretestowalam kuku na dzieciach. Krzys zachwycony a mloda dorwala sie do gruchawek i takt wybija... aaaa zaraz mi uszy spuchna bo to z 8 raz juz leci pod rzad :) a co do spiwora to wczoraj kupilam na allegro taki z futerkiem. mam nazdieje ze bedzie ok :)

U nas kuku od rana. dobrze ze mamy plastykowe szczelne okna to sasiedzi moga spac spokojnie :) Zaraz jedziemy do dziadków i zapuscimy im Titou zobaczymy czy sie babci spodoba :P