Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snow woman

Pomocy postinor

Polecane posty

Gość snow woman

witajcie kobietki. powiem prosto z mostu pekla nam gumka podczas stosunku jestem w samym srodku cyklu postinoru w calym miescie w sobote po godz 15 nie bylam w stanie dostac na pogotowiu w szpitalu nigdzie zadnej pomocy:( jestem zrozpaczona nawet nie wiem co mam z soba zrobic. trzeba czekac do poniedzialku do rana...tylko czy to aby nie za dlugo:((( bosh przedemna najdluzsza niedziele w moim zyciu;(

a skąd jesteś? wejdź na stronę wpadka.pl zobacz, czy w Twoim mieście jest ginekolog, który może przyjechać do Ciebie albo załatw receptę i jedź do dużego miasta, gdzie apteki są czynne non stop powodzenia :)

Gość snow woman
niestety w moim miescie nie ma takiego lekarza...nie ma zadnegoooo w szpitalu z wielkim oburzeniem pani nas doslownie wygonila...;( nie ma szans na dostanie recepty przez weekend.

spróbuj iść do jakiegoś lekarza prywatnie w końcu masz prawo do tego, aby dostać receptę na taki środek, nawet w weekend

Gość snow woman
niby final byl juz poza mna...po chwili po'' wyjsciu'' ale prezerwatywa pekla napewno chwile wczesniej...normalnie nie potrafie zebrac mysli lzy mi same plyna.

Gość snow woman
nie mam pojecia gdzie i kto moze prywatnie przyjmowac pacjentow w niedziele;(

posłuchaj nie masz wyjścia, jeżeli na 100% wiesz, że nie chcesz mieć dziecka, jedźcie jutro do jakiegoś większego miasta sprawdź w necie i poszukaj adres lekarza, zadzwoń, umów się, może Cie przyjmie nie poddawaj się teraz musisz działać, albo....czekać, co będzie dalej

Gość Kuleczka
Miałam identyczną sytuacje w tamtym tygodniu. Poszłam na pogotowie

Gość snow woman
miesiaczke dostalam 11.09 dzis jest 22.09 minelo zatem 10 dni...czytam na forum opinie na temat postinoru dziewczyny pisza im szybciej tym lepeij pisza tez ze ich zawiodl ten lek...:( jezu zwariuje;(

Gość snow woman
najwczesniej moge wziasc postinor w poniedzialek z samego rana o 8,9... lzy mi same leca naprawde nie wiem co robic:(

no rzeczywiście jesteś w środku cyklu :( możesz czekac 72 godziny, więc w poniedziałek nie jest za późno ale pytanie, czy u Ciebie będzie w aptekach taki środek? więc zamiast się denerwować, jedź jutro i...działaj :)

Gość Kuleczka
A może pojedziesz do jakiegos miasta? :(

Gość snow woman
bedzie w aptekach to nie problem kupic problemem jest zdobyc recepte jezdzilismy dzis wszedzie i wszedzie pocalowalismy klamke....nawet na pogotowiu...dziewczyny na forum pisza ze zazyly po 30 godz po 12 godz i sa w ciazy....mi sie juz kiedys raz zdarzylo ze musialam go zazyc z tym ze zrobilam to natychmiast po tym jak pekla gumka a nie do poniedzialku czekac jezuuuuuu:(

Gość snow woman
80 km od wroclawia lubin

Gość snow woman
tak sie boje...ciagle patrze na internecie czy cos moze bedzie jutro czynne ale nic nie moge znalezc ani nic mi na mysl nie przychodzi nawet. boje sie ze do poniedzialku to bedzie za pozno...:( im wczesniej tym lepeij a to bedzie jakas 30 godzina

to jedź na pogotowie we wrocławiu, skoro w lubinie takie jazdy są moja koleżanka zażyła w ostatniej chwili i nie jest w ciąży zażyła w ostatnich wręcz \"dozwolonych\" godzinach nie możesz podchodzić tak do tego, że zajdziesz w ciążę, sama napisałaś, że wytrysk nastąpił na zewnątrz, dlatego szansa na ciążę jest naprawdę mała, a po zażyciu postinoru - zerowa głowa do góry! :)

Gabinet Ginekologiczny. Iżycka Maria lek. spec. ginekolog-położnik ul. Odrodzenia 9, Lubin, dolnośląskie Gabinet Ginekologiczno-Położniczy. Wydra Mirosław lek.spec.ginekolog-położnik ul. Leśna 16, Lubin, dolnośląskie Gabinet Ginekologiczny. Sołtysiak Danuta lek. spec. ginekolog-położnik, cytolog ul. Wrzosowa 10, Lubin, dolnośląskie Gabinet Ginekologiczny. Tupaj Tadeusz lek. spec. ginekolog-położnik ul. Budowniczych LGOM 1, Lubin, dolnośląskie Gabinet Ginekologiczny. Zięba-Zielińska Lesława lek. ginekolog-położnik ul. Krucza 47, Lubin, dolnośląskie Działaj jutro ktorys z nich na 100% wypisze Ci recepte :) 🌻

Gość snow woman
wytrysk na zewnatrz ale prezerwatywa pekla wczesniej....pozatym srodek cyklu...

albo wpisz w google ginekolodzy lubin wyskoczą Ci linki i wejdź w pierwszy panorama firm na pewno jak pójdziesz prywatnie, to Cię przyjmie nawet w niedzielę :)

jedź szybciutko. Ja wzięłam po 60 godzinach i po 9miesiącach już był tego owoc. teraz ma rok i 4 miesiące,i teraz już wiem, że im szybciej tym lepiej