Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakja mam jej pomóc

Moja kuzynka... za którą oddałabym zycie...

Polecane posty

Gość jakja mam jej pomóc

czasami przezywa w domu piekło.. Z pozoru super fajny wujaszek w domu staje sie prawdziwym tyranem... Bije ją....Nawet dlatego gdy chce sie spotkac ze swoim chłopakiem ...Jest z nim już prawie 4 lata....Jej chłopak ma 22 lata Ona sama ma 19 lat... Skończyła szkołe......studia mysli o nich w przyszlosci... Narazie robi rózne kursy....pracuje... Jest w ciązy i obawia sie tego tzn cieszy sie calym sercem bo to dziecko bylo przez nich planowane... Jedynym problemem jest jej tata....Ostatnio podsłuchał jak siedzialysmy z jej mamą i rozmawialysmy o dziecku... wpadł po prostu w szał...przy mnie zaczął bić ją...A ona przeciez jest w ciąży:( Zaczełam doslownie płakać i krzyczec...nie mogłam sie powstrzymac..:( Ona tak sie boi... Straszy ja ciagle ze cos jej predzej zrobi,ze wywiezie ją gdzies ,nim predzej urodzi to dziecko:( No nigdy bym nie pomyslala ze wujek,ten Mój kochany wujek....jest takim diabłedm:( juz sama nie wiem jak jej pomóc... Dziewczyna szarpie sie z nerwami......jeden strzęp nerwów... Czy on nie ma serca???? Ciocia jej pomaga...ale tez boi sie wujka:(

Gość oolga
namów kuzynkę na obdukcję jak oberwie... tatusiowi zawsze można sprawę o znecanie się wytoczyć

Gość zyc sie odechciewa
A jak nie ma śladów bicia to może Ty sama albo ktoś z bliższej rodziny zgłoście fakt znęcania się psychicznego i fizycznego nad rodziną? Nie wiem jak to wygląda od strony formalnej, ale wydaje mi się że każdy zgloszony przypadek musi byc sprawdzony. Nie chodzi mi tutaj o aresztowanie, bo dopóki nic się nie stanie to nie ma do tego podstaw w naszym popieprzonym kraju, ale być może jak dzielnicowy się pojawi w ich domu to wstyd (bo pewnie i sąsiedzi zobaczą) trochę go przyhamuje? A u Ciebie w domu nie mogłaby się zatrzymać chociaż na jakiś czas? W końcu to rodzina...

Gość SŁUCHAJ
Twój wujwk nie ma prawa jej bić. Czy ten chłopak nie może jej pomóc, przecieź to też jego dziecko a on ma rodzinę więc niech spróbują coś poradzić. Wszelkimi sposobami nawet złożeniem doniesienia na policję o znęcanie się nad nią musi to zmienić. Nie znam sytuacji w rodzinie chłopaka. Ale trochę to dziwne że naraża ją na takie piekło i nic nie robi.

Gość jakja mam jej pomóc
Hej wszystkim wczoraj cos mnie odłączyło ....Ale juz jestem Sluchajcie jej chlopak chce ja wziac do siebie z calych sil,ale wujek nie pozwoli na to nigdy w zyciu:(:( nigdy....