Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolachalubinskazlondynu

zaskoczenie-ciaza w uk- pomocy!!!!!

Polecane posty

hej dziewczyny wiem, ze moze takich jak ja bylo tu setki jednakze z braku czasu nie mam czasu czytac wszystkiego wiec do rzeczy ja i chlopak jestesmy w uk, on pracuje tu od 2 lat, a ja dojechalam teraz- tzn kilka dni temu bo musialam skonczyc studia w polsce i co sie okazalo? ze jestem w drugim miesiecu ciazy ( wczesniej nie wiedz- mialam okres jak zawsze) i ja tutaj bez pracy, bez NIN, bez zadnego ubezp- w polsce zreszta tez bo po studiach nie pracowalam. no ale jestem tutaj bez niczego, slub mamy zaplanowany za rok, wiec dziecko juz bedzie czy ja mam jakiekolwiek prawo chodzic gdzies do lekarza? czy musze wszystko zalatwiac prywatnie? to ze moj chlopak jest ubez wystarczy jesli powie ze to jego dziecko?? nie chce zebyscie mnie zrozuimaly zle- ale czuje sie ciagle oslabiona wiec nawet nie mam jak szukac pracy i gdzie a te benefity jakies? jak dziecko sie urodzi i chlopak wpisze ze to jego to wystarczy? tak bez slubu dadza???? z gory dzieki za odpowiedzi licze na wasza pomoc bo zaczynam sie bac

Gość wspolczuje glupoty..

dlaczego glupoty? prosze o konkretne wypowiedzi

Gość uwazaj zebym Ciebie nie
ZJECHALA za okropne zdjecie w stopce:P

mariolka musisz zadzwonic i umowic sie na nin, zapisac sie do najblizszej przychodni, chlopak jak parcuje legalnie dostanie benefity jak sie dziecko urodzi, tutaj para mieszkajaca razem jest uznawana za pewnego rodzaju prawny zwiazek. wejdz na topik-ciezarne polki w anglii a takze na forum pt. praca i mieszkanie za granica- tam sa topiki dotyczace pomocy socjalnej w anglii

Gość do 9 luty tak mowia
a może zdjęła byś te okropne majtochy,

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiii
ja uwazam ze majciochy ..9 luty tak mowia .. sa ok :D

Gość do bbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiii
a właśnie mówi się majtki i od tego są majtochy, oj nauka..... nauka.... się kłania a nie seks