Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TT Darby

Co mam z tym zrobić

Polecane posty

Moje poukładane życie rozsypało się niczym domek z kart. Jedyna osoba, której wierzyłam okazała się wierutnym kłamcą…najśmieszniejszy jest fakt mojej naiwności. Nie wiem dlaczego tak długo niczego nie zauważyłam…nie wiem dlaczego pozwalałam się okłamywać…Teraz powinnam się sama z siebie śmiać- tylko dlaczego nie czuję niczego więcej ponad wszechogarniającą pustkę …nie chce mi się nawet płakać…

bo miłosć jest slepa bo człowiek sie boi i wstydzi bo nie chce byc sam bo mu smutno i źle i takie tam...........samo życie niestety......... ale głowa do góry bo czas leczy rany :) następnym razem nie bądx slepa.

Dzięki za wsparcie...chociaż to nie jest takie proste ...Ten \"ktoś\" to mój mąż...Nawet nie wiedziałam, że \"to\" może tak boleć, pełna wiary w siebie i innych nie zauważyłam, że mój idealny światek legł w gruzach...jestem skończoną idiotką. Przecież to ja w tym związku byłam \"gwiazdą\" ...to wokół mnie kręcił się wszechświat. Ślepa wiara w swoje możliwości także niczego nie gwarantuje i to jest straszne ...

Gość after party
TTDarby - czyżby coś złego stało się na sobotniej imprezie?

Niestety z własnej nadgorliwości, w tzw. celu uporządkowania, przejrzałam wyciągi z konta i doznałam olśnienia ...a może wolałabym zobaczyć to coś na własne oczy umieć to nazwać, a tak pozostają domysły co prawda wysoce uprawdopodobnione nawet bardzo wysoce…teraz czeka mnie rozmowa. Na co dzień prowadzę setki różnych rozmów… a o tej myślę z przerażeniem, nie wiem czy powinnam wykrzyczeć wszystko co mam do powiedzenia czy też prowadzić beznamiętną… merytoryczną dyskusję. Wszystko się we mnie gotuje…nie wiem czy uda mi się zapanować nad nerwami…chciałabym gryźć i kopać…szukać ukojenia w braku sił …nie wiem co zrobić …nic już nie wiem

Ciesz sie, ze przynajmniej teraz przejrzalas na oczy.. znam kobiety, ktore po lustracji wyciągu z transakcji dokonywanych karta kredytową i zobaczeniu, ze widnieje tam np 10 wysylek poczty kwiatowej w miesiacu (ktorych one oczywiscie nie dostały) łykaja wytlumaczenie, ze to chyba musi byc jakas pomyłka - i na tym kończą temat... (koleżanka mojej kobiety jest taka durna)

Komiczne – może to wyda Ci się dziwne, ale jestem kobietą twardo stąpającą po ziemi…zgubiła mnie nadmierna pewność siebie, przecież to ja – obiekt zazdrości wszystkich jego znajomych…żałosne. Nie ma tam „wysyłek kwiatów”…nie ma niczego namacalnego w postaci – pierścionka z brylantem…czy czegoś podobnego, są natomiast informacje o miejscu pobytu – innym aniżeli wcześniej ustalonym…bardzo drogim – znacznie przewyższającym koszt 1 nocy w apartamencie czy studio…sama często bywam w takich miejscach, więc co nieco się orientuje …i jest to co najważniejsze …intuicja powodująca łomot serca. Co oznacza zmiana miejsca pobytu ? …dodatkowo okraszona innymi opowieściami po powrocie ???

nawet zdradzać trzeba umieć... jesli juz to sie robi to kryc w taki sposob, zeby nie bylo szans sie dowiedziec... jesli ktos tego nie robi, to albo jest glupi, albo mu kompletnie nie zalezy na by zostalo to w tajemnicy... planujesz spytac go o tę sprawe, czy bedziesz dalej obserwowac? Czy tez po prostu uznajesz, że wiesz juz wszystko i pakujesz walizki?

Komiczne- planuję rozmowę ...spokojną, rzeczową ...i chyba wprowadzającą w nasze życie duże zmiany ...mam synka, który uwielbia swego tatę i to jest chyba największy problem...tak naprawdę to jestem odrętwiała z bólu i złości - jak on śmiał ...jak mógł..wiedząc, że ja mogłabym 100 razy więcej. Nie jestem typem kobiety porzucanej ...właściwie przez całe swoje życie to ja odchodziłam jako pierwsza...nie wiem co powinnam zrobić, a Ty jako mężczyzna co zrobiłbyś na moim miejscu ??? Na dzisiaj wiem, że jutro wyjeżdżam na nieplanowany, samotny wypad w góry ...muszę odpocząć, zebrać myśli, zrobić bilans zysków i strat ...a tak na serio to gdyby nie obawa jak to się odbije na moim synu ...odeszłabym już dziś...zupełnie nie umiem się pozbierać i to po raz pierwszy w życiu ...

Gość cieżko jest żyć
z ideałaem, za jaki się uważasz. ja się facetowi nie dziwię.

Gość ala ma kota i pieska
nie wiem co powiedzieć:(

Ciężko jest żyć-> wiesz, że możesz mieć rację ...najgorsze jest to, że ja też to wiem ...