Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyzwyczajona Joanna

kolejny dowod na to ,ze facet to świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

hej dziewczynki od trzech miesięcy spotykam sie wydawało mi sie z fajnym facetem..:) wyobrazcie sobie,że przez przypadek dostałam od niego sms o takiej tresci Ciesze sie Gosiu ,ze chcesz spędzic ze mną wieczorek ale niestety dzisiaj nie moge mam spotkanie rodzinne ale może jutro?albo kiedy masz czas jasie dostosuje:) ...nie wierzyła,!wsciekłam sie na maksa..zadzwoniłam do niego wiecie dziewczyny co mi powiedział,ze to jego kuzynka:) następny frajer...Joanna

Gość malina.k
podaj tu jego dane, bedziemy sie wszystkie strzegły tych typów :-/ bleh

Gość 1111111111111
zawsze się głupio tłumaczą:o

nie podszywac sie !!!!!

do podszywacza nie masz co robic gowniarzu? zabieraj zabawki i do innej piaskownicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

kopnij go w dupe. nie warto ytracic czasu na faceta, w stosunku do ktorego ma sie watpliwosci. z reszta... slabo kombinuje skoror nawet dobrze smsa wyslac nie umie...

Gość a tfffuuu
logiczne...gdyby to byla jego kuzynka to tez byla by na tym spotkaniu rodzinnym, nie???

Gosiiu nie spedzimy razem iweczorku tak do kuzynki... wścieklabym sie nie na zarty,. Pojechala do nieo i zeby mi tlumaczyl prosto w oczy. Wiedzialabym kiedy klamie. Ty pewnie tez wiec jedz do niego

Albo to mogła być jego koleżanka Jak ja bym miał dziewczynę i by ta dziewczyna zobaczyła mnie z inną dziewczyną i by od razu wyskoczyła z największymi podejrzeniami to bym jej powiedział "Idź w cholerę. Nie potrzeba mi dodatkowych stresów z twoimi scenami zazdrości"

Gość A tfuuuuu
Cartoon Network wlasnei dlatego nie masz dziewczyny sam idz se w cholere

powiedziałam mu przez telefon,ze nie chce miec z nim nic wspolnego z tego co mi powiedział to jest dzisiaj z nią umowiony z tą swoją niby kuzynką:)najchętniej to bym mu w ryja strzeliła

Cartoon Network..może i tak ale ja nie mam zamiaru stac w kolejce i czekac az sie zdecyduje a z drugiej strony nie zamierzam byc kolejną furtką dla faceta.

do podszywacza- naucz sie pisac bezbłędnie małolacie

Skoro Gosia to kuzynka to chyba mogla byc na tym spotkaniu rodzinnym ktore mu wypadlo prawda?? jest na to duza szansa:-) wiec klamal:-)

Gość a tfuuuuu
Katasia juz to napisałam wyzej. wiec ameryki nie odkryłas:P

Katasia dokładnie ...przykre to wszystko ba zależało mi na facecie i miałam o nim bardzo dobre zdanie mowiłam sobie w koncu normalny powazny facet:) tylko łapie kilka srok za ogon normalnie jestem tak wscieła!!!!

no tak bo dla nas kobiet to oczywiste, a facet to nawet kłamać nie potrafi ze sie nie zamotać;-)

Gość jasne ma spotkanie rodzinne
wiec odmawia spotkania kuzynce? hehe na km widac, ze koles chwyta kilka srok za jeden ogon

Asiu, daj sobie z nim spokój:-) jak mu zależy to sam przyjdzie a jak nie to będzie spotykał sie z Gosia, Zosia i Tereska:-) a Tobie taki facet nie jest potrzebny:-) znajdziesz takiego co będzie sie spotykał tylko z Toba:-)

Tak powinno być. Nie można się do jednej przywiązać i już z nią być. Tak robią głupcy i jak głupcy kończą bo nie spróbowali z inną

Gość pentela
ale jaja, ja mialam to samo z tym ze(ta laska miala na imie jak ja) i dzwli mnie ten sms wiec zapytalam o co kaman a on mi ze to kuzynka i miliard wyjasnien dlaczego ten sms tak brzmial a ja normalnie w smiech:P

cartoon Network...spotkania może odmowił ale spotyka sie z nią dzisiaj..nie rozumiem facetow jeszcze potrzeba wiele lat swietlnych i ewolucji zebym was zrozumiała