Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyzwyczajona Joanna

kolejny dowod na to ,ze facet to świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Katasio kochana już dałam sobie z nim spokoj wkurza mnie tylko fakt,ze kolejny raz zle oceniłam faceta i kolejny raz dałam sie nabrac pewnie nawet sobie z tego nic nie robi a mnie az z nerwow serce boli:)

Niestety my kobiety zawsze sie damy nabrać na słodkie słówka:-) jesteśmy bardziej wrażliwe niż te gbury;-) a potem walimy głową w ścianę ze złości, mówimy ze nigdy więcej a za chwile pojawia sie nowy i znowu to samo ... ehhh ale oni są z Marsa przecież;-)

CN a dla ciebie związek to spotykanie sie z kilkoma kobietami? takie podejscie swiadczy o niedojrzałosci emocjonalnej!! facet dojrzały to facet,krtory wie czego chce i jest zdecydowany na jedną kobiete

Ja nie byłem jeszcze w związku. Logika jednak mówi o tym że jak się szuka to trzeba próbować. Trochę tu trochę tam. Takie są realia

Katasia masz niestety racje tylko ja jesli facet mi odpowiada to jestem zdecydowana na spotkania itp to normalne a jesli cos mi nie pasuje to urywam ta znajomosc bo po co mam robic komus nadzieje jesli i tak z tego nic nie będzie a on mi zrobił wode z mozgo codziennie wydzwaniał i zachowywał sie jak normalny zainnteresowany facet....jejku już od dawna nikt mnie tak nie wkurzył!

A czemu miałby się pozbywać obecnej. Może ta obecna jest lepsza od tej innej. Przy sortowaniu nie wyrzuca się sprawdzonych rzeczy bo ta poprzednia może być lepsza niż ta następna

Bozze CN albo ty jesteś taki głupi albo jesteś po prostu facetem:-/ z takim myślenie to (cytuje) zabić to za mało;-)

Nawet jak ta Gosia była koleżanką, to co ? Czemu wszystkich facetów upychacie do jednego wora ? :o

No ja tez jestem przykładem szczerości aż do bolu w tej kwestii:-) ale najgorsze jest to jak trafisz na naprawdę dobrego faceta ale dla ciebie to tylko kolega:-) i weź mu to powiedz żeby nie zranić;-) nie da sie:-) ale lepiej wcześniej niż zwodzić i robić nadzieje:-)

CN..z takim podejsciem to mozesz kiedys zostac zupełnie sam i już nie będziesz miał z czego sortować:)

Gość pentela
czytal wypowiedzi cn i az mnie glowa rozbolala:P dziewczyny i amcie racje, zawsze jest nigdy juz nie dam sie tak podjsc a tu zawsze wychodzi inaczej, ja np nawet jesli nie chce z kims byc to zeby spotkac sie wyjasnic i pogadac zawsze znajde chwile a faceci zawsze maja wymowki i to strasznie nie umiejetne bo sa zwyklymi tchorzami i tyle:P

u mnie hitem było: dzisiaj nie bo chce jechać do domu i sobie poleżeć;-) hmmmm i co ja mam zrobić po takiej wypowiedzi??? załamałam ręce;-)

Katasia niestety tak już jest w życiu ,ze podobają nam sie nieodpowiedni faceci...zawsze wybieramy nieodpowiedni sort:) sortowanie od CN -bardzo mi sie spodobało:)

Katasia - dokładnie najgorzej jest trafić na fajnego faceca - ale dla Ciebie to tylko kolega.. i weź mu wytłumacz.. a wiadomo, ze jak wytłumaczysz.. to się skończy.. mi się tak przeważnie zdarza..

Asiu, skąd ja to znam;-) ale zawsze jest tak ze ty sie podobasz facetowi to on tobie troszkę mniej:-) wolisz coś bardziej niedostępnego, coś o co trzeba powalczyć, zwrócić jego uwagę na siebie:-) ale nie zawsze sie udaje:-)

Katasia_ u mnie było podobnie, cos w stylu..jade do domu bo jestem zmęczony i chce mi sie spac:)

\"a to sie wypchaj\" ;-) ale jak Ty tak powiesz to obraza majestatu;-) jak tak można olewać faceta???? hihihi

może w koncu trafimy na swoje połoweczki:)

ja mam już dość i szczerze w to nie wierze:-) a niestety nie mogę powiedzieć ze jest mi dobrze samej bo nie jest:-/ ale z \"byle kim\" nie chcę być (byle kto--> ktoś kogo lubisz jak kolegę a on jest w tobie zakochany po uszy ;-) to chyba jednak za mało na szczęśliwy związek:-)

faceci nie potrafią sie przyznać do swoich błędow i zaawsze obrocą kota ogonem:) ten obecny stwierdził,ze jest zdecydowanie za dobry dla kobiet:) skoro brakuje mu krytycyzmu w stosunku do swojej osobt to trzeba sie idealizowaC:)

CN a ile ty masz lat?

CN rozumiem, że dziewczyna też się dzieli, trochę będzie z Tobą, a trochę z innym facetem ? :)