Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co to za czasy

Czemu dziewczyny, które nie mają chlopaków też uprawiają seks?

Polecane posty

Gość Co to za czasy

Nie wolicie poczekać na ukochanego chłopaka? Nie przeraża was, że przez ten przygodny seks liczba partnerów idzie wam niepotrzebnie w górę?

Gość zara to jeszcze nie koniec
historii z doktorkiem. a więc nie mogłam iść na ten jego oddział (po pierwsze wiadomo jak z niego dzifka), po drugie zatrzymały mnie bardzo ważne sprawy dot. jakiegoś tam wyjazdu, który oczywiscie nie doszedł do skutku. no i dzwonię do niego, bo mi nakazał wcześniej zerobić szczepionki na wzw. ale był na łoperejszyn i ni mógł podejsć. a ja se gadałam z pigułą. a ona dobrze wiedziała, że mój głos bynajmniej nie jest głosem jego żony. więc sprawa się rypła. poczuł pismo nosem, że będę żądała ślubu w razie czego. i tak się rozstaliśmy :classic_cool: i kto tu jest kurwa? co? ten co sra tu i ówdzie czy ten co skrobie kości? aleeee łoooo medical skul kurwa skończył. tylko se walił konia jak polazłam na rentgen. daję głowę. bo wcześniej zobaczył mą piękną nogę. z lekka zniekształconą, ale oni maja fazę, kumają czaczę.

Gość Co to za czasy
uzywa rozanca zamiast kulek analnych :classic_cool:

Gość a tak używa ale
takiego co jak go zawiesisz przy lampie to on w nocy świci. takie som najlepsze. sorry, najleprze.