Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za upierdliwa babcia

Moja babcia nie rozumie jak się do niej mówi.

Polecane posty

Ten post z 15.34 to oczywiście podszyw.

Gość uuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj
A mozesz mi podać przepis na jajecznice z kinder niespodzianek ???

Gość uuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj
szkoda słow na Ciebie :) pa

Ludzie! Wy tu czegoś chyba nie rozumiecie! Czy ja powiedziałem, że jem codziennie te słodycze, o których wspomniałem? NIE! W ŻADNYM WYPADKU! Chodzi mi po prostu o to, że jeśli już mam coś zjeść, to to ma być dobre. Wolę zjeść raz na tydzień coś dobrego niż codziennie coś, co mi w ogóle nie smakuje!

Wolę być tępy niż pseudointeligentem używającym wulgaryzmów :-)

Nie udalo Ci sie dogrysc mi w sposob inteligentny i spokojny. I tak mam Ciebie za nic... wiec nie musisz probowac sie teraz w mily sposob odgryzac. Jestes smarkaczem ktory nie dostrzega staran swojej babci, ktory nie tknie bombonierki z Solidarnosci bo jest niedobra ... ktoremu tak trudno jest isc do babci po ciasto, ktore upiekla specjalnie dla niego ... nie wiem co z Ciebie za czlowiek ale serca to ty nie masz za grosz ....

Ja tylko powiedziałem, co myślę. Nie zamierzam zniżać się do Twojego poziomu, żeby Ci dogryźć :-D

My tez wszyscy powiedzielismy co myslisz ... apropo caly czas znizasz sie do mojego poziomu rozmawiajac ze mna Kabel -> Dokladnie, moze to nie jego wina, moze to jego rodzice kupujacy mu Ptasie Mleczko MILKI albo WEDLA, zadne inne haha ;) Widzisz chlopcze roznica miedzy nami jest taka ze w mojej rodzinie nie panuje taka popaprana sytuacja i mam szacunek do starszych, poza ty nie potrzebuje markowych slodyczy zeby byc szczesliwa ... Zycze rozumu i tolerancji .... i oby Twoja babcia zyla jak najdluzej, bo jak dorosniesz zrozumiesz swoj blad i bedziesz do niej latal w kazdej wolnej chwili ... To na tyle, pa, nie mam juz czasu pouczac zniszczona mlodziez

Gość tajk wlasnie rece opadaja
jednak chyba prowioolkacja, bo tak zle wychowanych i durnych ludzi razcej nie ma, a jesli prawda , to autor/ka powinna isc do psychologa,skoro wszycy odpowiadajający się maja na ten tmat podobne do siebie zdanie

Gość Anastazja Romanowa
A co sądzisz o czekoladzie Lindt bo nie wiem czy opłaca sie kupić? :) :D

Gość ____Malenka___
to ty juz sie znizyles do takiego poziomu ze nizej nie mozna!!prostak wspolczuje twojej babci!obys na starosc zostal sam jak palec i zeby nikt nie przyszedl na twoj pogrzeb!!tego ci zycze chamie

Gość cozaglupektozalozyl
życzę ci w takim razie takich wnuków jak ty.

A nikt ci nie powiedział co to jest dobre wychowanie? Nawet jeśli te słodycze byłyby najobrzydliwsze na świecie to z uśmiechem powinieneś zjeść i prosić o jeszcze. Babcia chce ci zrobić przyjemność a ty tak się odwdzięczasz.

Gość heheheeee

Dzisiaj babcia przyniosła proste wino. tzw. jabola. No i mówi "Dajcie dzieci szklanki to się napijemy". My na to "Ale babciu my nie pijemy wina" (oczywiście pijemy, ale nie taki syf). A babcia na to "Nie marudźcie, sklepowa mówiła że bardzo dobre winko"

Gość rozumiem tylko pojac nie moge
wnusiu ,zebym nie ja to by ciebie nie było jak ci sie nie podobam to do irlandii wyjedz na roboty i wtedy nie bedzie ptasieko mleczka

Gość buahahahahahahahahahaha

Gość sklepowa
ja wam mówię : najlepsza jest czekolada czekoladopodobna :P